Soyer'in Algı Afişleri Suya Battı

09.01.2024 - 15:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1155+ kez okundu.
 

Soyer'in Algı Afişleri Suya Battı

İzmir'de sağanak sonrası su baskınları meydana geldi. Kemeraltı Çarşısı'nda manzara değişmedi. A Haber muhabiri Sefer Ayçe o noktadan detayları aktardı..

İzmir'de sağanak yağış sonrası tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı CHP'li soyerin algı afişlerine rağmen büyük su bastı. İzmir’de değişmeyen manzara! Kemeraltı Çarşısı su altında Her yağmurda olduğu gibi manzara değişmedi.    ESNAF MÜCADELE EDİYOR Her zaman olduğu gibi yine Kemeraltı'ndayız yine su altında. Değişmeyen manzara. Esnaf dükkanlarına girmemesi için mücadele ediyor. Her yağmurda yıllardır biz A Haber olarak yayın yapıyoruz ve ne yazık ki Kemeraltı su altında kalmamaktan kurtulamıyor. İzmir’de değişmeyen manzara! Kemeraltı Çarşısı su altında Çok fazla bir yağış yok İzmir'de normal yağış var ama bunda bile görmüş olduğunuz gibi esnaf çizmelerin giymiş dükkanlarını temizliyor.   İZSU ORTADA YOK! Bugün İZSU tarafından suyu çekilmesi için bir çalışma da yok ESNAF KADERİNE TERK EDİLDİ Esnaf kendi haline kaderine bırakılmış durumda. İzmir'de bu manzara yıllardır böyle. Esnafın çektiği çile aynı. .
İzmir'de sağanak sonrası su baskınları meydana geldi. Kemeraltı Çarşısı'nda manzara değişmedi. A Haber muhabiri Sefer Ayçe o noktadan detayları aktardı..

İzmir'de sağanak yağış sonrası tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı CHP'li soyerin algı afişlerine rağmen büyük su bastı.

İzmir’de değişmeyen manzara! Kemeraltı Çarşısı su altında
Her yağmurda olduğu gibi manzara değişmedi. 

 

ESNAF MÜCADELE EDİYOR

Her zaman olduğu gibi yine Kemeraltı'ndayız yine su altında. Değişmeyen manzara. Esnaf dükkanlarına girmemesi için mücadele ediyor.

Her yağmurda yıllardır biz A Haber olarak yayın yapıyoruz ve ne yazık ki Kemeraltı su altında kalmamaktan kurtulamıyor.

İzmir’de değişmeyen manzara! Kemeraltı Çarşısı su altında
Çok fazla bir yağış yok İzmir'de normal yağış var ama bunda bile görmüş olduğunuz gibi esnaf çizmelerin giymiş dükkanlarını temizliyor.

 

İZSU ORTADA YOK!

Bugün İZSU tarafından suyu çekilmesi için bir çalışma da yok


ESNAF KADERİNE TERK EDİLDİ

Esnaf kendi haline kaderine bırakılmış durumda.

İzmir'de bu manzara yıllardır böyle. Esnafın çektiği çile aynı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.