ERKEK ARKADAŞI KATLETTİ

CİNAYET 20.10.2023 - 17:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2042+ kez okundu.
 

ERKEK ARKADAŞI KATLETTİ

Keçiören ilçesinde erkek arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen Beyzanur Kaya gözyaşlarıyla toprağa verildi. Saldırgan ise gözaltına alındı.

Kadın cinayetinin yeni adresi Ankara... Olay, Keçiören'de dün akşam saatlerinde genç çiftin arasında yaşandı. 22 yaşındaki Ege Rüştü Akoğlu, 3 yıldır birlikte olduğu 22 yaşındaki sevgilisi Beyzanur Kaya ile evde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Hayatını kaybetti Olayın büyümesi üzerine Akoğlu, evdeki tabancayla Kaya'ya ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Beyzanur Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Saldırgan gözaltında Akoğlu ise polis tarafından gözaltına alındı. Beyzanur Kaya'nın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Toprağa verildi Kaya için bugün öğle vakti Bayındır Köyü Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Kaya'nın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Kaya'nın cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Keçiören ilçesinde erkek arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen Beyzanur Kaya gözyaşlarıyla toprağa verildi. Saldırgan ise gözaltına alındı.

Kadın cinayetinin yeni adresi Ankara...

Olay, Keçiören'de dün akşam saatlerinde genç çiftin arasında yaşandı.


22 yaşındaki Ege Rüştü Akoğlu, 3 yıldır birlikte olduğu 22 yaşındaki sevgilisi Beyzanur Kaya ile evde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Hayatını kaybetti

Olayın büyümesi üzerine Akoğlu, evdeki tabancayla Kaya'ya ateş etti.

Komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Beyzanur Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.


Saldırgan gözaltında

Akoğlu ise polis tarafından gözaltına alındı.

Beyzanur Kaya'nın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Toprağa verildi

Kaya için bugün öğle vakti Bayındır Köyü Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Kaya'nın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Kaya'nın cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.