KIZIL KORKU

GÜNDEM 10.09.2023 - 15:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1104+ kez okundu.
 

KIZIL KORKU

Westminster'ın kalbinde şüpheli bir komünist ajanın bulunmasının ardından, Çinli ajanların ABD'li ve İngiliz yetkilileri etkilemek için "seks ve nakit" kullandığından korkuluyor.

MI5 şefleri daha önce Çin'in siyasi figürleri etkilemek ve Batı'nın sırlarını çalmak amacıyla casusluğu aktif olarak kullandığı konusunda uyarmıştı . Fang Fang olarak da bilinen Christine Fang'ın iki belediye başkanıyla seks yaptığı ve ABD siyasi çevrelerine sızmak için politikacıları hedef aldığı bildirildi Fang Fang olarak da bilinen Christine Fang'ın iki belediye başkanıyla seks yaptığı ve ABD siyasi çevrelerine sızmak için politikacıları hedef aldığı bildirildiKredi bilgileri:  Ve dün gece polislerin Çin adına casusluk yapmakla suçlanan bir parlamento araştırmacısını tutukladığı ortaya çıktı . 20'li yaşlarında bir adam olduğu iddia edilen ajanın, gizli bilgiler içeren milletvekilleriyle bağlantıları olduğu anlaşılıyor. Westminster'da şimdiye kadarki en büyük casusluk ihlallerinden biri olduğu düşünülen olayda, gizli veya son derece hassas bilgilere sahip olan  birkaç politikacıya erişim sağladığı iddia ediliyor .   Ve bu, Pekin'in Britanya genelinde gizli polis karakolları işlettiğinin ortaya çıkmasının ardından geldi. Rishi Sunak, Çin başbakanı Li Qiang'a , G20'deki hesaplaşmada " Çin'in İngiltere'nin parlamenter demokrasisine müdahalesi konusunda ciddi endişeleri " olduğunu söyledi . Bu arada İngiltere Adalet Bakanı Alex Chalk , soruşturma hakkında konuşurken "Çin'in çığır açıcı bir zorluk olduğunu" belirtirken, hükümetin iddiaları "son derece ciddiye aldığını" söyledi.
Westminster'ın kalbinde şüpheli bir komünist ajanın bulunmasının ardından, Çinli ajanların ABD'li ve İngiliz yetkilileri etkilemek için "seks ve nakit" kullandığından korkuluyor.

MI5 şefleri daha önce Çin'in siyasi figürleri etkilemek ve Batı'nın sırlarını çalmak amacıyla casusluğu aktif olarak kullandığı konusunda uyarmıştı .

Fang Fang olarak da bilinen Christine Fang'ın iki belediye başkanıyla seks yaptığı ve ABD siyasi çevrelerine sızmak için politikacıları hedef aldığı bildirildi

Fang Fang olarak da bilinen Christine Fang'ın iki belediye başkanıyla seks yaptığı ve ABD siyasi çevrelerine sızmak için politikacıları hedef aldığı bildirildiKredi bilgileri: 

Ve dün gece polislerin Çin adına casusluk yapmakla suçlanan bir parlamento araştırmacısını tutukladığı ortaya çıktı .

20'li yaşlarında bir adam olduğu iddia edilen ajanın, gizli bilgiler içeren milletvekilleriyle bağlantıları olduğu anlaşılıyor.

Westminster'da şimdiye kadarki en büyük casusluk ihlallerinden biri olduğu düşünülen olayda, gizli veya son derece hassas bilgilere sahip olan  birkaç politikacıya erişim sağladığı iddia ediliyor .

 

Ve bu, Pekin'in Britanya genelinde gizli polis karakolları işlettiğinin ortaya çıkmasının ardından geldi.

Rishi Sunak, Çin başbakanı Li Qiang'a , G20'deki hesaplaşmada " Çin'in İngiltere'nin parlamenter demokrasisine müdahalesi konusunda ciddi endişeleri " olduğunu söyledi .

Bu arada İngiltere Adalet Bakanı Alex Chalk , soruşturma hakkında konuşurken "Çin'in çığır açıcı bir zorluk olduğunu" belirtirken, hükümetin iddiaları "son derece ciddiye aldığını" söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.