TEKSAS GÖÇMENLERİ BAŞKA EYALETLERE GÖNDERİYOR

10.09.2023 - 14:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1249+ kez okundu.
 

TEKSAS GÖÇMENLERİ BAŞKA EYALETLERE GÖNDERİYOR

Vali Greg Abbott, insanları Los Angeles, New York ve diğer şehirlere taşımak için bir kampanya başlattı. Ancak otobüse binen yeni gelenlerin sayısının çok küçük bir kısmını oluşturuyor.

Birkaç aile Ekim ayında Teksas'ta, diğer şehirlere ücretsiz ulaşımla ayrılmadan önce göçmenler için bekleme alanı olarak hizmet veren bir merkezden otobüse bindi. Haziran ayının ortasında göçmenlerle dolu bir otobüsün Los Angeles şehir merkezine park etmesi kasabada heyecan yarattı: Bu hafta, bu otobüslerin onikincisi Los Angeles'a ulaştı; bu, Teksas valisinin, yeni gelen göçmenlerle ilgilenme sorumluluğunu, daha misafirperver ulusal göç politikalarını destekleyen Demokrat politikacılara dağıtma misyonunun bir parçasıydı. Geçen yıldan bu yana, hem Teksas hem de Florida Valisi Ron DeSantis göçmenlere sınır kasabalarından New York, Chicago, Philadelphia ve diğer birçok şehre ücretsiz ulaşım olanağı sunuyor. Bu otobüslere binen insanlar, barınak ve yardım tesislerini doldurdukları için bazı şehirlerin kaynaklarını zorluyor.. Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass, Haziran ayında otobüs programına atıfta bulunarak , "ABD'de seçilmiş bir yetkilinin ucuz siyasi oyununda insanları piyon olarak kullanması anormaldir" dedi . Ancak gerçek şu ki, geçen yıl Teksas'tan ücretsiz ulaşım hizmeti sunulan göçmenlerin sayısı, tipik olarak güney sınırından ülke genelindeki şehirlere, iş, aile ilişkileri ve ağların bulunduğu yerlere taşınanların yalnızca bir kısmı. kendi ülkelerinden gelen diğer göçmenler.  Nüfus bilimcilerin hesaplamalarına göre, şu anda ülkenin 50 eyaletinde yasal izin olmadan yaşayan yaklaşık 11 milyon göçmenin çoğunluğu, yeni hayatlarına sınır şehrinden veya havaalanından bir seyahatle başladı.  Abbott'un planı neydi? Son yıllarda sınırı geçen çok sayıda insanı vurgulamaya kararlı olan ve bunun sorumlusu olarak Joe Biden yönetiminin göçmenlik politikalarını gösteren Abbott, sınır yetkilileri tarafından işlemleri tamamlandıktan sonra göçmenlere ulaşmak ve onlara ücretsiz ulaşım olanağı sunmak için bir plan tasarladı. kiralık otobüslerde.    
Vali Greg Abbott, insanları Los Angeles, New York ve diğer şehirlere taşımak için bir kampanya başlattı. Ancak otobüse binen yeni gelenlerin sayısının çok küçük bir kısmını oluşturuyor.

Birkaç aile Ekim ayında Teksas'ta, diğer şehirlere ücretsiz ulaşımla ayrılmadan önce göçmenler için bekleme alanı olarak hizmet veren bir merkezden otobüse bindi.


Haziran ayının ortasında göçmenlerle dolu bir otobüsün Los Angeles şehir merkezine park etmesi kasabada heyecan yarattı:

Bu hafta, bu otobüslerin onikincisi Los Angeles'a ulaştı; bu, Teksas valisinin, yeni gelen göçmenlerle ilgilenme sorumluluğunu, daha misafirperver ulusal göç politikalarını destekleyen Demokrat politikacılara dağıtma misyonunun bir parçasıydı.


Geçen yıldan bu yana, hem Teksas hem de Florida Valisi Ron DeSantis göçmenlere sınır kasabalarından New York, Chicago, Philadelphia ve diğer birçok şehre ücretsiz ulaşım olanağı sunuyor. Bu otobüslere binen insanlar, barınak ve yardım tesislerini doldurdukları için bazı şehirlerin kaynaklarını zorluyor..

Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass, Haziran ayında otobüs programına atıfta bulunarak , "ABD'de seçilmiş bir yetkilinin ucuz siyasi oyununda insanları piyon olarak kullanması anormaldir" dedi .

Ancak gerçek şu ki, geçen yıl Teksas'tan ücretsiz ulaşım hizmeti sunulan göçmenlerin sayısı, tipik olarak güney sınırından ülke genelindeki şehirlere, iş, aile ilişkileri ve ağların bulunduğu yerlere taşınanların yalnızca bir kısmı. kendi ülkelerinden gelen diğer göçmenler. 

Nüfus bilimcilerin hesaplamalarına göre, şu anda ülkenin 50 eyaletinde yasal izin olmadan yaşayan yaklaşık 11 milyon göçmenin çoğunluğu, yeni hayatlarına sınır şehrinden veya havaalanından bir seyahatle başladı. 

Abbott'un planı neydi?
Son yıllarda sınırı geçen çok sayıda insanı vurgulamaya kararlı olan ve bunun sorumlusu olarak Joe Biden yönetiminin göçmenlik politikalarını gösteren Abbott, sınır yetkilileri tarafından işlemleri tamamlandıktan sonra göçmenlere ulaşmak ve onlara ücretsiz ulaşım olanağı sunmak için bir plan tasarladı. kiralık otobüslerde.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.