ÇİFTİN ÇOCUKLARI GÖZ ALTINA ALINDI

CİNAYET 02.06.2023 - 12:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1555+ kez okundu.
 

ÇİFTİN ÇOCUKLARI GÖZ ALTINA ALINDI

Evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam ve eşinin katil zanlısı olarak çiftin 26 yaşındaki oğulları gözaltına alındı. Suç aleti tabancanın da ele geçirildiği öğrenilirken, şüphelinin ifade işlemleri devam ediyor.

Konyalı çift, korkunç bir cinayete kurban gitti… 57 yaşındaki imam olan Hüseyin Çoban ve 55 yaşındaki eşi Mürüvvet Çoban’dan haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde çiftin Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi'ndeki müstakil evine gitti. Yakınları, karı kocayı kanlar içerisinde buldu. Yakınları şoka girdi Hemen kolluk kuvvetlerine haber veren yakınları, büyük bir şok yaşadı. Bir süre sonra jandarma ekipleri eve geldi. İncelemenin ardından çiftin cenazesi morga kaldırıldı. Çiftin oğulları gözaltında Devam eden soruşturmada, çiftin 26 yaşındaki oğlu Mücahit Çoban katil zanlısı olarak jandarma tarafından gözaltına alındı. Suç aleti tabancanın da ele geçirildiği öğrenildi. Mücahit Çoban’ın ifade işlemleri jandarmada devam ediyor.
Evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam ve eşinin katil zanlısı olarak çiftin 26 yaşındaki oğulları gözaltına alındı. Suç aleti tabancanın da ele geçirildiği öğrenilirken, şüphelinin ifade işlemleri devam ediyor.

Konyalı çift, korkunç bir cinayete kurban gitti…

57 yaşındaki imam olan Hüseyin Çoban ve 55 yaşındaki eşi Mürüvvet Çoban’dan haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde çiftin Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi'ndeki müstakil evine gitti.

Yakınları, karı kocayı kanlar içerisinde buldu.

Yakınları şoka girdi
Hemen kolluk kuvvetlerine haber veren yakınları, büyük bir şok yaşadı.

Bir süre sonra jandarma ekipleri eve geldi.

İncelemenin ardından çiftin cenazesi morga kaldırıldı.

Çiftin oğulları gözaltında
Devam eden soruşturmada, çiftin 26 yaşındaki oğlu Mücahit Çoban katil zanlısı olarak jandarma tarafından gözaltına alındı.

Suç aleti tabancanın da ele geçirildiği öğrenildi.

Mücahit Çoban’ın ifade işlemleri jandarmada devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.