DÜŞEN UÇAKTAN 4 ÇOCUK SAĞ KURTULDU

GÜNDEM 18.05.2023 - 11:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1896+ kez okundu.
 

DÜŞEN UÇAKTAN 4 ÇOCUK SAĞ KURTULDU

1 Mayıs'ta içindeki 7 kişiyle kaybolan ve dün enkazına ulaşılan küçük uçaktaki 4 çocuk, sağ bulundu. Kurtulanlar arasında 11 aylık bebeğin de olduğu öğrenildi.

Kolombiya'nın Guaviare yönetim bölgesine bağlı San Jose kentinde HK 2803 numaralı küçük uçak düştü… Araracuara ile San Jose del Guaviare bölgesinde uçarken sinyali kesilen küçük uçak, 7 kişiyi taşıyordu. 1 Mayıs’ta düşen uçağın izine rastlanamadı. 4 çocuk, sağ çıktı Sivil Havacılık ve Kolombiya Hava Kuvvetleri, Apaporis Nehri yakınlarındaki ormanlık alanda geniş çaplı arama yaptı. Amazon bölgesine doğru genişletilen aramalar 17 gün sürdü. Uçağın enkazı, dün ülkenin güneyindeki ormanlarda bulundu. 4 kişinin cesedi tespit edilirken, inanılması güç bir durum yaşandı…   Kolombiya'da iki hafta önce düşen uçaktaki 4 çocuk sağ bulunduKolombiya'da düşen uçağın enkazı Gerçek bir mucize... Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Askerlerimizin çetin aramaları sonucu Guaviare'de düşen uçaktaki 4 çocuğu sağ olarak bulduk. Ülke için büyük bir sevinç." ifadesini kullandı. Düşen uçakta "mucize" sonucu hayatta kalan 11 aylık bebeğin de olduğu, kardeşlerin ormanda tespit edildiği belirtildi. 17 gün nasıl dayandılar bilinmiyor 13 yaşındaki Lesly Bonbaire, 9 yaşındaki Soleiny Ranoque, 4 yaşındaki Tien Ronoque ve 11 aylık bebek Cristian Ranoque'nin düşen uçaktan nasıl sağ çıktığı ve 17 gün boyunca ne şekilde hayatta kaldığına dair detay paylaşılmadı. Blu Radio'nun haberinde, kardeşlerden en büyüğü Lesly'nin, küçük kardeşlerini hayatta tutabilmek için ormanda geçici bir sığınak kurduğu bilgisi paylaşıldı.
1 Mayıs'ta içindeki 7 kişiyle kaybolan ve dün enkazına ulaşılan küçük uçaktaki 4 çocuk, sağ bulundu. Kurtulanlar arasında 11 aylık bebeğin de olduğu öğrenildi.

Kolombiya'nın Guaviare yönetim bölgesine bağlı San Jose kentinde HK 2803 numaralı küçük uçak düştü…

Araracuara ile San Jose del Guaviare bölgesinde uçarken sinyali kesilen küçük uçak, 7 kişiyi taşıyordu.

1 Mayıs’ta düşen uçağın izine rastlanamadı.

4 çocuk, sağ çıktı
Sivil Havacılık ve Kolombiya Hava Kuvvetleri, Apaporis Nehri yakınlarındaki ormanlık alanda geniş çaplı arama yaptı.

Amazon bölgesine doğru genişletilen aramalar 17 gün sürdü.

Uçağın enkazı, dün ülkenin güneyindeki ormanlarda bulundu.

4 kişinin cesedi tespit edilirken, inanılması güç bir durum yaşandı…

 

Kolombiya'da iki hafta önce düşen uçaktaki 4 çocuk sağ bulunduKolombiya'da düşen uçağın enkazı
Gerçek bir mucize...
Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Askerlerimizin çetin aramaları sonucu Guaviare'de düşen uçaktaki 4 çocuğu sağ olarak bulduk. Ülke için büyük bir sevinç." ifadesini kullandı.

Düşen uçakta "mucize" sonucu hayatta kalan 11 aylık bebeğin de olduğu, kardeşlerin ormanda tespit edildiği belirtildi.

17 gün nasıl dayandılar bilinmiyor
13 yaşındaki Lesly Bonbaire, 9 yaşındaki Soleiny Ranoque, 4 yaşındaki Tien Ronoque ve 11 aylık bebek Cristian Ranoque'nin düşen uçaktan nasıl sağ çıktığı ve 17 gün boyunca ne şekilde hayatta kaldığına dair detay paylaşılmadı.

Blu Radio'nun haberinde, kardeşlerden en büyüğü Lesly'nin, küçük kardeşlerini hayatta tutabilmek için ormanda geçici bir sığınak kurduğu bilgisi paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.