MİTOMANİ KEMAL KENDİSİNİN ESKİ MALİYE BAKANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

30.04.2023 - 12:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1516+ kez okundu.
 

MİTOMANİ KEMAL KENDİSİNİN ESKİ MALİYE BAKANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Mitomani Kemal kendisini de aştı! Hazine ve Maliye Bakanı oldu

Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dönem Maliye Bakanlığı yaptığını öne sürdü. HDP'nin de ortağı olduğu Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Habertürk canlı yayınına katıldı. Konuşmasının bir bölümünde 'Maliye Bakanlığı' yaptığını iddia eden Kılıçdaroğlu "Ben Maliye Bakanlığı yaparken. Mesela bir mühendis çok saygıyla andığım Ahmet Kurtcebe Alptemoçin Maliye Bakanı oldu. Maliye eğitimi almadı" dedi. Oysaki Kılıçdaroğlu hiçbir dönemde Maliye Bakanlığı görevinde bulunmadı.
Mitomani Kemal kendisini de aştı! Hazine ve Maliye Bakanı oldu

Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dönem Maliye Bakanlığı yaptığını öne sürdü.

HDP'nin de ortağı olduğu Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Habertürk canlı yayınına katıldı.

Konuşmasının bir bölümünde 'Maliye Bakanlığı' yaptığını iddia eden Kılıçdaroğlu "Ben Maliye Bakanlığı yaparken. Mesela bir mühendis çok saygıyla andığım Ahmet Kurtcebe Alptemoçin Maliye Bakanı oldu. Maliye eğitimi almadı" dedi.

Oysaki Kılıçdaroğlu hiçbir dönemde Maliye Bakanlığı görevinde bulunmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.