KARI KOCA GİYOTİN İLE KAFALARINI KOPARTTILAR

GÜNDEM 18.04.2023 - 12:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1930+ kez okundu.
 

KARI KOCA GİYOTİN İLE KAFALARINI KOPARTTILAR

Hindistan'da korkunç şekilde intihar eden genç çiftin cesetlerini çocukları buldu. Cansız bedenler ile kafaların ayrı yerlerde olduğu polis tarafından açıklanırken söz konusu gelişme dünyada ses getirdi.

Hindistan'da evli bir çift tarafından düzenlenen 'ritüel' dünyada ses getirdi. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu. Ülke polisi tarafından yapılan açıklamada 38 yaşındaki Hemubhai Makwana ve 35 yaşındaki eşi Hansaben Makwana, Vinchiya köyündeki barakalarında korkunç ritüele imza attı ve hayatlarını kaybetti. CESETLERİ ÇOCUKLARI BULDU Çiftin cansız bedenini ise bir gün önce amcasına giden 12 ve 13 yaşındaki çocukları buldu. Çocukların bulduğu bedenlerin kafaları bedenlerinden ayrılmış haldeydi. Cesetleri çocukları buldu Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler İhbar üzerine olay yerine gelen Hint polisi çiftin kendi canlarına isteyerek son verdiklerini ve ölümlerinden herhangi bir üçüncü şahsın sorumlu olmadığını belirten 'Gujarati' dilinde yazılmış bir intihar notu buldular. Veda mektubunun devamında çift, geride kalan 2 çocuğuna aile üyelerinin bakmalarını istediğini de yazdı.   KAFALARI ATEŞ SUNAĞININ İÇİNE DÜŞTÜ Olayı araştıran polis çiftin kafa kesmeyi içeren intiharının bir kara büyü ritüelinin parçası olup olmadığını belirlemeye çalışıyor. Çiftin ölüm şekli, kurban ritüelinin bir parçası olarak ele alındı. Buna göre ev yapımı giyotinle kafalarını kesen çift, başlarını tam da ateş sunağına düşecek şekilde ayarlamıştı. Çiftin son bir yıldır her gün barakalarında kurdukları tapınakta Hinduizm'in ana tanrılarından biri olan tanrı Shiva'ya taptığı bilgisi de edinildi.
Hindistan'da korkunç şekilde intihar eden genç çiftin cesetlerini çocukları buldu. Cansız bedenler ile kafaların ayrı yerlerde olduğu polis tarafından açıklanırken söz konusu gelişme dünyada ses getirdi.

Hindistan'da evli bir çift tarafından düzenlenen 'ritüel' dünyada ses getirdi. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu. Ülke polisi tarafından yapılan açıklamada 38 yaşındaki Hemubhai Makwana ve 35 yaşındaki eşi Hansaben Makwana, Vinchiya köyündeki barakalarında korkunç ritüele imza attı ve hayatlarını kaybetti.


CESETLERİ ÇOCUKLARI BULDU

Çiftin cansız bedenini ise bir gün önce amcasına giden 12 ve 13 yaşındaki çocukları buldu. Çocukların bulduğu bedenlerin kafaları bedenlerinden ayrılmış haldeydi.

Cesetleri çocukları buldu Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler
İhbar üzerine olay yerine gelen Hint polisi çiftin kendi canlarına isteyerek son verdiklerini ve ölümlerinden herhangi bir üçüncü şahsın sorumlu olmadığını belirten 'Gujarati' dilinde yazılmış bir intihar notu buldular. Veda mektubunun devamında çift, geride kalan 2 çocuğuna aile üyelerinin bakmalarını istediğini de yazdı.

 

KAFALARI ATEŞ SUNAĞININ İÇİNE DÜŞTÜ
Olayı araştıran polis çiftin kafa kesmeyi içeren intiharının bir kara büyü ritüelinin parçası olup olmadığını belirlemeye çalışıyor. Çiftin ölüm şekli, kurban ritüelinin bir parçası olarak ele alındı.

Buna göre ev yapımı giyotinle kafalarını kesen çift, başlarını tam da ateş sunağına düşecek şekilde ayarlamıştı.


Çiftin son bir yıldır her gün barakalarında kurdukları tapınakta Hinduizm'in ana tanrılarından biri olan tanrı Shiva'ya taptığı bilgisi de edinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.