ADALETE TİKİZ

GÜNDEM 26.03.2023 - 17:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1026+ kez okundu.
 

ADALETE TİKİZ

Bakırköy'de sürücünün, "dur" ihtarına uymayarak bir polis memuruna çarptıktan sonra kaçma anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Kennedy Caddesi'nde uygulama yapan polis ekipleri, şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan sürücü 25 yaşındaki E.Ö. araçla polis memuruna çarparak kaçtı. Araçtan uyuşturucu çıktı Polis ekiplerinin peşine düştüğü sürücü kısa sürede yakalandı. Ekipler, sürücüyü gözaltına alırken araçta yaptığı aramada 0,7 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. 12 suç kaydı var Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve daha önce poliste 12 kaydı bulunduğu belirlenen E.Ö, hakkında adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Aracın çarptığı polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay anı çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Bakırköy'de ihtara uymadı, polise çarptı Görüntülerde, aracın polise çarpıp hızla olay yerinden uzaklaştığı ve polis ekiplerinin şüphelinin peşine düştüğü yer alıyor. Görüntülerin devamında, diğer polis ekiplerinin yere düşen polis memuruna yardım ettiği görülüyor.
Bakırköy'de sürücünün, "dur" ihtarına uymayarak bir polis memuruna çarptıktan sonra kaçma anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Kennedy Caddesi'nde uygulama yapan polis ekipleri, şüpheli bir aracı durdurmak istedi.

Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan sürücü 25 yaşındaki E.Ö. araçla polis memuruna çarparak kaçtı.

Araçtan uyuşturucu çıktı
Polis ekiplerinin peşine düştüğü sürücü kısa sürede yakalandı. Ekipler, sürücüyü gözaltına alırken araçta yaptığı aramada 0,7 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

12 suç kaydı var
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve daha önce poliste 12 kaydı bulunduğu belirlenen E.Ö, hakkında adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Aracın çarptığı polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay anı çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Bakırköy'de ihtara uymadı, polise çarptı
Görüntülerde, aracın polise çarpıp hızla olay yerinden uzaklaştığı ve polis ekiplerinin şüphelinin peşine düştüğü yer alıyor. Görüntülerin devamında, diğer polis ekiplerinin yere düşen polis memuruna yardım ettiği görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.