YAKIŞANI YAPTI: CUMHUR İTTİFAKINA KATILDI

GÜNDEM 24.03.2023 - 16:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1651+ kez okundu.
 

YAKIŞANI YAPTI: CUMHUR İTTİFAKINA KATILDI

İttifak protokollerinin evrak teslimine saatler kala Yeniden Refah Partisi de Cumhur İttifakı'na katıldı. MHP, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcileri ittifak protokolünü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti.

Cumhur İttifakı genişledi... Seçim sürecinde sok dakika gelişmesi ile Ankara'da hareketlilik en üst seviyeye çıktı. İttifakların Yüksek Seçim Kurulu'na ittifak protokollerini sunduğu bugün, sürecin bitimine saatler kala yeni ve sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'nda Temasların devam ettiği iki parti arasında ittifak kararı alındı. Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı. MHP, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcilerinden oluşan heyet ittifak protokolünü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Böylelikle Cumhur İttifakı'ndaki parti sayısı 4'e çıktı. Tek başına yola devam etme kararı Daha önce AK Parti kurmaylarının ziyaret ettiği Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Cumhur İttifakı'na katılması gündeme gelmişti. Partinin lideri Fatih Erbakan, görüşmenin ardından parti kurullarında konunun görüşüleceğini açıklamıştı. Bu sürecin ardından yola hiçbir ittifaka katılmadan devam etme kararı alan YRP Genel Başkanı Erbakan, çıktığı TV programında açıklamaları ile açık kapı bırakmıştı.
İttifak protokollerinin evrak teslimine saatler kala Yeniden Refah Partisi de Cumhur İttifakı'na katıldı. MHP, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcileri ittifak protokolünü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti.

Cumhur İttifakı genişledi...

Seçim sürecinde sok dakika gelişmesi ile Ankara'da hareketlilik en üst seviyeye çıktı.

İttifakların Yüksek Seçim Kurulu'na ittifak protokollerini sunduğu bugün, sürecin bitimine saatler kala yeni ve sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'nda
Temasların devam ettiği iki parti arasında ittifak kararı alındı.

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı.

MHP, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi temsilcilerinden oluşan heyet ittifak protokolünü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti.

Böylelikle Cumhur İttifakı'ndaki parti sayısı 4'e çıktı.

Tek başına yola devam etme kararı
Daha önce AK Parti kurmaylarının ziyaret ettiği Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Cumhur İttifakı'na katılması gündeme gelmişti.

Partinin lideri Fatih Erbakan, görüşmenin ardından parti kurullarında konunun görüşüleceğini açıklamıştı.

Bu sürecin ardından yola hiçbir ittifaka katılmadan devam etme kararı alan YRP Genel Başkanı Erbakan, çıktığı TV programında açıklamaları ile açık kapı bırakmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.