ATIK SU DEPOSUNDA CENİN BULUNDU

CİNAYET 14.03.2023 - 11:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2361+ kez okundu.
 

ATIK SU DEPOSUNDA CENİN BULUNDU

Darıca ilçesindeki atık su deposundaki tahliye boruları temizlenirken, fileye cenin düştü. Bölgeye çağırılan ekipler DNA örneği almak için harekete geçti.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Olay, Yalı Mahallesi’nde bulunan Millet Bahçesi’ndeki atık su deposunda meydana geldi. Tahliye borularından cenin düştü Tahliye borularından gelen atık malzemeleri temizlemek için depoya gelen çalışanlar, fileye küçük bir şeyin düştüğünü gördü. Düşen şeyin ölü bir hayvan yavrusu olduğunu düşünen çalışanlar, bir fidanın altına gömmek istedikleri sırada bunun bir cenin olduğunu fark etti. Bunun üzerine çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. DNA örneği alınacak Bölgede inceleme yapan ekipler, cumhuriyet savcısına da konuyla ilgili bilgi verdi. Yapılan çalışmaların ardından cenin, torbaya koyularak DNA örneği alınmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Darıca ilçesindeki atık su deposundaki tahliye boruları temizlenirken, fileye cenin düştü. Bölgeye çağırılan ekipler DNA örneği almak için harekete geçti.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde korkunç bir olay yaşandı.

Olay, Yalı Mahallesi’nde bulunan Millet Bahçesi’ndeki atık su deposunda meydana geldi.

Tahliye borularından cenin düştü
Tahliye borularından gelen atık malzemeleri temizlemek için depoya gelen çalışanlar, fileye küçük bir şeyin düştüğünü gördü.

Düşen şeyin ölü bir hayvan yavrusu olduğunu düşünen çalışanlar, bir fidanın altına gömmek istedikleri sırada bunun bir cenin olduğunu fark etti.

Bunun üzerine çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

DNA örneği alınacak
Bölgede inceleme yapan ekipler, cumhuriyet savcısına da konuyla ilgili bilgi verdi.

Yapılan çalışmaların ardından cenin, torbaya koyularak DNA örneği alınmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.