AMERİKA'NIN TAZİYE DİLEMESİNİ KABUL ETMİYORUZ

GÜNDEM 14.11.2022 - 12:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 792+ kez okundu.
 

AMERİKA'NIN TAZİYE DİLEMESİNİ KABUL ETMİYORUZ

İçişleri Bakanı Soylu, İstiklal Caddesi'nde yaptığı açıklamada, ABD Büyükelçiliği'nin taziyesini kabul etmediklerini açıkladı.

"ABD'nin taziye dilemesini kabul etmiyoruz" Burada önemli açıklamalarda bulunarak, "Olayın nereden ve nasıl koordine edildiğini biliyoruz." ifadelerinini kullanan Bakan Soylu, sert bir dille ABD'ye de yanıt verdi. Süleyman Soylu, "Biz, bize verilen mesajı biliyoruz. ABD'nin taziye dilemesini kabul etmiyoruz. Reddediyoruz. Bu anlayışla, kendi senatolarından para gönderen anlayışla müttefikliğimiz olamaz. Bu kalleşliklere tahammül edecek gücümüz kalmadı. Operasyonlar devam ediyor. Teröristler yakalandı. Yakalanmasalar Yunanistan'a kaçacaklardı. PYD'yi kim besliyorsa fail odur. Piyonları çok fazla tartışmanın bir anlamı yoktur. Allah milletimizin yardımcı olsun. Bu aldığımız mesaja çok güçlü bir mesaj vereceğiz." şeklinde konuştu.
İçişleri Bakanı Soylu, İstiklal Caddesi'nde yaptığı açıklamada, ABD Büyükelçiliği'nin taziyesini kabul etmediklerini açıkladı.

"ABD'nin taziye dilemesini kabul etmiyoruz"

Burada önemli açıklamalarda bulunarak, "Olayın nereden ve nasıl koordine edildiğini biliyoruz." ifadelerinini kullanan Bakan Soylu, sert bir dille ABD'ye de yanıt verdi.

Süleyman Soylu, "Biz, bize verilen mesajı biliyoruz. ABD'nin taziye dilemesini kabul etmiyoruz. Reddediyoruz. Bu anlayışla, kendi senatolarından para gönderen anlayışla müttefikliğimiz olamaz. Bu kalleşliklere tahammül edecek gücümüz kalmadı.

Operasyonlar devam ediyor. Teröristler yakalandı. Yakalanmasalar Yunanistan'a kaçacaklardı. PYD'yi kim besliyorsa fail odur. Piyonları çok fazla tartışmanın bir anlamı yoktur. Allah milletimizin yardımcı olsun. Bu aldığımız mesaja çok güçlü bir mesaj vereceğiz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.