KENDİ ÜLKESİNE İHANET EDEN BU KADIN HAKKINDA SAVCILAR NEDEN HALA İŞLEM BAŞLATIP GÖREV'DEN ALINMAZ

20.10.2022 - 10:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1822+ kez okundu.
 

KENDİ ÜLKESİNE İHANET EDEN BU KADIN HAKKINDA SAVCILAR NEDEN HALA İŞLEM BAŞLATIP GÖREV'DEN ALINMAZ

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, PKK'nın medya kuruluşunda katıldığı canlı yayında, TSK'nın teröristlere yönelik kimyasal silah kullandığını iddia ederek iftira attı.

Sosyal medyada PKK terör örgütünün provokasyon ve algı hesaplarından paylaşılan bir videoda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya yönelik operasyonunda kimyasal silah kullandığı öne sürüldü. Bu çirkin iftiraya AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gerekli cevabı vererek iddiaların iftira olduğunu söyledi. Hükümetten yapılan açıklamalara karşı algı ve manipülasyona devam eden PKK'lılara, örgüte sempatisi ile bilinen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı da katıldı. "Görüntüleri izledim, kimyasal kullanılmış" Fincancı, PKK'nın yayın organlarından birine katılarak TSK ve Mehmetçik'e iftira attı. Görüntüleri izlediğini söyleyen Fincancı, "Kimyasal kullanılmış." dedi. Fincancı konuya ilişkin şu cümleleri kullandı: "Daha önce de incelemiştim. Belli ki sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan, kimyasal gazlardan, zehirli gazlardan biri kullanılmış durumda. Çok çeşitli kimyasal silahlar var.  Her ne kadar kullanılması yasak ise de ne yazık ki bu yasaklanmış silahların çatışmalarda kullanıldığını da görüyoruz."
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, PKK'nın medya kuruluşunda katıldığı canlı yayında, TSK'nın teröristlere yönelik kimyasal silah kullandığını iddia ederek iftira attı.

Sosyal medyada PKK terör örgütünün provokasyon ve algı hesaplarından paylaşılan bir videoda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya yönelik operasyonunda kimyasal silah kullandığı öne sürüldü.

Bu çirkin iftiraya AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gerekli cevabı vererek iddiaların iftira olduğunu söyledi.

Hükümetten yapılan açıklamalara karşı algı ve manipülasyona devam eden PKK'lılara, örgüte sempatisi ile bilinen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı da katıldı.

"Görüntüleri izledim, kimyasal kullanılmış"
Fincancı, PKK'nın yayın organlarından birine katılarak TSK ve Mehmetçik'e iftira attı.

Görüntüleri izlediğini söyleyen Fincancı, "Kimyasal kullanılmış." dedi.

Fincancı konuya ilişkin şu cümleleri kullandı:

"Daha önce de incelemiştim. Belli ki sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan, kimyasal gazlardan, zehirli gazlardan biri kullanılmış durumda. Çok çeşitli kimyasal silahlar var.  Her ne kadar kullanılması yasak ise de ne yazık ki bu yasaklanmış silahların çatışmalarda kullanıldığını da görüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.