İZMİR BECERİKSİZLİK VE LİYAKATSSİZLİK İŞGALİNDE

16.09.2022 - 14:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 968+ kez okundu.
 

İZMİR BECERİKSİZLİK VE LİYAKATSSİZLİK İŞGALİNDE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan Soyer'e tepki: "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve bu noktada algı oluşturarak işgal altındadır. İzmir yönetimi işgal altındadır."

İzmir'in kurtuluş törenlerinde Osmanlı'ya adeta nefret kusarak Türkiye gündemine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan sert bir açıklama geldi. Bakan Kurum, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' adıyla duyurulan konut projesiyle ilgili merak edilenleri anlattığı programda İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'i eleştirdi.   YÖNETİM MAALESEF İŞGAL ALTINDA Bakan Kurum, CHP'li büyükşehir belediyesini hedef aldığı konuşmasında, "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve bu noktada algı oluşturarak işgal altındadır. İzmir yönetimi işgal altındadır. Onlar 'Osmanlı'yı işgal etti' diye anlatıyor gerçi ama..." dedi.   SOYER İSPANYA'YA UÇTU İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, kendisiyle ilgili eleştirilerin yoğunlaştığı bu dönemde İspanya'ya gitmesi dikkat çekti. İzmir'de dün Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 16. Bilim Kongresi'nin açılışında Soyer'in konuşma yapacağı duyurulmuştu. Terör örgütü üyeliği gibi çeşitli suçlardan hapiste bulunan Diyarbakır Belediyesi eski Başkanı Selçuk Mızraklı, DHKP-C üyesi olmakla suçlanan avukat Selçuk Kozağaçlı ve HDP eski Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs'ün kongrenin hakem heyetine alınması büyük tepki çekmişti. Soyer'in dün kongrenin açılışında konuşma yapması beklenirken İspanya'da kruvaziyer fuarına katıldığı açıklandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan Soyer'e tepki: "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve bu noktada algı oluşturarak işgal altındadır. İzmir yönetimi işgal altındadır."

İzmir'in kurtuluş törenlerinde Osmanlı'ya adeta nefret kusarak Türkiye gündemine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan sert bir açıklama geldi. Bakan Kurum, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' adıyla duyurulan konut projesiyle ilgili merak edilenleri anlattığı programda İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'i eleştirdi.

 

YÖNETİM MAALESEF İŞGAL ALTINDA
Bakan Kurum, CHP'li büyükşehir belediyesini hedef aldığı konuşmasında, "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve bu noktada algı oluşturarak işgal altındadır. İzmir yönetimi işgal altındadır. Onlar 'Osmanlı'yı işgal etti' diye anlatıyor gerçi ama..." dedi.

 

SOYER İSPANYA'YA UÇTU
İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, kendisiyle ilgili eleştirilerin yoğunlaştığı bu dönemde İspanya'ya gitmesi dikkat çekti. İzmir'de dün Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 16. Bilim Kongresi'nin açılışında Soyer'in konuşma yapacağı duyurulmuştu.

Terör örgütü üyeliği gibi çeşitli suçlardan hapiste bulunan Diyarbakır Belediyesi eski Başkanı Selçuk Mızraklı, DHKP-C üyesi olmakla suçlanan avukat Selçuk Kozağaçlı ve HDP eski Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs'ün kongrenin hakem heyetine alınması büyük tepki çekmişti. Soyer'in dün kongrenin açılışında konuşma yapması beklenirken İspanya'da kruvaziyer fuarına katıldığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.