BU ÜLKEDE T.C. SAVCILARI NE İŞ YAPAR

09.08.2022 - 11:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1027+ kez okundu.
 

BU ÜLKEDE T.C. SAVCILARI NE İŞ YAPAR

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesi Kadıköy'de bir grup taraftar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a koro halinde küfretti. Bu anlar, sosyal medyadan da paylaşılınca tepki gördü.

Dün Fenerbahçe, Süper Lig’e bu yıl yükselen Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Sahada iyi bir oyun sergileyemeyen sarı-lacivertli takım, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Bu karşılaşma öncesi, bir grup taraftar Kadıköy’de buluştu. Cumhurbaşkanı’na küfürlü tezahürat 21.45’teki maç öncesi yemek yiyen taraftarlar, birden tezahürata başladı. Küfürlerin havada uçuştuğu o dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ağza alınmayacak sözler koro halinde söylendi.   Alkışlar havada uçuştu Alkol alıp Cumhurbaşkanı için “S..t.. ol git Recep Tayyip” şeklinde küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, bir yandan da alkış tuttu. Bu anlar sosyal medyadan hızla yayıldı. Çok sayıda kişi o taraftarlara tepki gösterdi.   “Bunlar rakıyı fazla kaçırmış” Görüntüyü izleyen kullanıcılardan bazıları, “Bunu da ifade özgürlüğü diye savunacaklar, egosunu küfrederek doyuran acizler…”, “Söyleyecek sözü olmayan acizler ancak kendilerini bir böğürtüyle ifade eder”, “Bunlar saman ve rakıyı fazla kaçırmış”, “Milyonlarca misli iade ediyorum…” şeklinde yorumlarda bulundu.
Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesi Kadıköy'de bir grup taraftar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a koro halinde küfretti. Bu anlar, sosyal medyadan da paylaşılınca tepki gördü.

Dün Fenerbahçe, Süper Lig’e bu yıl yükselen Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi.

Sahada iyi bir oyun sergileyemeyen sarı-lacivertli takım, rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Bu karşılaşma öncesi, bir grup taraftar Kadıköy’de buluştu.

Cumhurbaşkanı’na küfürlü tezahürat
21.45’teki maç öncesi yemek yiyen taraftarlar, birden tezahürata başladı.

Küfürlerin havada uçuştuğu o dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ağza alınmayacak sözler koro halinde söylendi.

 

Alkışlar havada uçuştu
Alkol alıp Cumhurbaşkanı için “S..t.. ol git Recep Tayyip” şeklinde küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, bir yandan da alkış tuttu.

Bu anlar sosyal medyadan hızla yayıldı.

Çok sayıda kişi o taraftarlara tepki gösterdi.

 

“Bunlar rakıyı fazla kaçırmış”
Görüntüyü izleyen kullanıcılardan bazıları, “Bunu da ifade özgürlüğü diye savunacaklar, egosunu küfrederek doyuran acizler…”, “Söyleyecek sözü olmayan acizler ancak kendilerini bir böğürtüyle ifade eder”, “Bunlar saman ve rakıyı fazla kaçırmış”, “Milyonlarca misli iade ediyorum…” şeklinde yorumlarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.