SEN BANA DEĞİL İSLAM'A DÜŞMANSIN

27.07.2022 - 13:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1997+ kez okundu.
 

SEN BANA DEĞİL İSLAM'A DÜŞMANSIN

Gayr-i ahlaki giyim-kuşama ilişkin uyarıları sebebi ile laikçi kemalistlerin hedefe koyduğu Halil Konakcı Hoca, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e tokat gibi bir cevap verdi.

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakcı, bazı kadınların gayr-i ahlaki giyim-kuşamlarını, İslami hususları hatırlatarak eleştirmesi sebebi ile CHP ve sözde kadın savunucularının hedefi haline geldi. 'Son nefese kadar mirasa sahip çıkacağım' CHP'li Gürsel Tekin Konakcı'ya, haddi aşan ifadeler kullanıp, "Seni hayallerinin ülkesi Afganistan'a yollayacağız." çıkışında bulundu. CHP'li Tekin'e cevap veren Konakcı Hoca, "Bu vatanı başı örtülü ve yüzü sakallı Müslüman millet kurdu ve kurtardı. Ben son nefese kadar mirasa sahip çıkacağım. Sen benim değil İslamın düşmanısın." diye karşılık verdi.
Gayr-i ahlaki giyim-kuşama ilişkin uyarıları sebebi ile laikçi kemalistlerin hedefe koyduğu Halil Konakcı Hoca, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e tokat gibi bir cevap verdi.

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakcı, bazı kadınların gayr-i ahlaki giyim-kuşamlarını, İslami hususları hatırlatarak eleştirmesi sebebi ile CHP ve sözde kadın savunucularının hedefi haline geldi.

'Son nefese kadar mirasa sahip çıkacağım'
CHP'li Gürsel Tekin Konakcı'ya, haddi aşan ifadeler kullanıp, "Seni hayallerinin ülkesi Afganistan'a yollayacağız." çıkışında bulundu.

CHP'li Tekin'e cevap veren Konakcı Hoca, "Bu vatanı başı örtülü ve yüzü sakallı Müslüman millet kurdu ve kurtardı. Ben son nefese kadar mirasa sahip çıkacağım. Sen benim değil İslamın düşmanısın." diye karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.