Sevil'in öldürüldüğü ortaya çıktı

CİNAYET 15.06.2022 - 19:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2104+ kez okundu.
 

Sevil'in öldürüldüğü ortaya çıktı

Yaklaşık 2 yıl önce kaybolan bir çocuk annesi kadının, eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Talihsiz kadının kemikleri bir vadide bulundu.

Kayseri’de 2020 yılında kaybolan Sevil Kutlu'nun öldürüldüğü şüphesi üzerine polis inceleme başlattı. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, Sevil Kutlu'nun eski sevgilisi olduğu belirlenen Y.K. gözaltına alındı. İtiraf etti Şüpheli, emniyetteki ifadesinde Kutlu'yu öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin cesedi, İncesu ilçesi Tahirini Mahallesi yakınlarındaki dağlık araziye bıraktığını öğrenen ekipler, bu bölgeye gitti.   İlk olarak çene kemiği bulundu Cinayet Büro Amirliği öncülüğünde yaklaşık 60 polis vadide arama yapıldı. Kayalık alanı didik didik arayan ekipler, ilk olarak toprağa gömülü çene kemiği buldu. İncelemeye alındı Alanı genişleterek aramalarına devam eden ekipler, farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen onlarca kemik parçası daha buldu. Kemikler bir araya getirilerek, incelemeye alındı. Olay yeri inceleme polislerinin çalışmasının ardından kemikler alınarak kriminal laboratuvara götürüldü.   Vadi şüphelinin ailesinin yazlık evine yakın Ayrıca, kemiklerin bulunduğu vadinin, şüpheli Y.K.'nin ailesinin yazlığının bulunduğu Süksün Mahallesi'ne yakın olması dikkat çekti. AA’nın haberine göre zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Yaklaşık 2 yıl önce kaybolan bir çocuk annesi kadının, eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Talihsiz kadının kemikleri bir vadide bulundu.

Kayseri’de 2020 yılında kaybolan Sevil Kutlu'nun öldürüldüğü şüphesi üzerine polis inceleme başlattı.

Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, Sevil Kutlu'nun eski sevgilisi olduğu belirlenen Y.K. gözaltına alındı.

İtiraf etti
Şüpheli, emniyetteki ifadesinde Kutlu'yu öldürdüğünü itiraf etti.

Şüphelinin cesedi, İncesu ilçesi Tahirini Mahallesi yakınlarındaki dağlık araziye bıraktığını öğrenen ekipler, bu bölgeye gitti.

 

İlk olarak çene kemiği bulundu
Cinayet Büro Amirliği öncülüğünde yaklaşık 60 polis vadide arama yapıldı.

Kayalık alanı didik didik arayan ekipler, ilk olarak toprağa gömülü çene kemiği buldu.

İncelemeye alındı
Alanı genişleterek aramalarına devam eden ekipler, farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen onlarca kemik parçası daha buldu.

Kemikler bir araya getirilerek, incelemeye alındı.

Olay yeri inceleme polislerinin çalışmasının ardından kemikler alınarak kriminal laboratuvara götürüldü.

 

Vadi şüphelinin ailesinin yazlık evine yakın
Ayrıca, kemiklerin bulunduğu vadinin, şüpheli Y.K.'nin ailesinin yazlığının bulunduğu Süksün Mahallesi'ne yakın olması dikkat çekti.

AA’nın haberine göre zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.