Çizmeler ve Islak Pantolonuyla Makamında Oturma Sahaya İn Mesajı

GÜNDEM 12.06.2022 - 23:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1024+ kez okundu.
 

Çizmeler ve Islak Pantolonuyla Makamında Oturma Sahaya İn Mesajı

Ankara sel felaketiyle boğuşurken hep sahada olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelişmeleri makamından izleyen Mansur Yavaş ile değerlendirme yaptı.

Ankara'da birkaç gündür etkisini gösteren, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle kentte birçok yetkili kurum alarm durumuna geçirildi. Belediye afetle mücadelede yetersiz kaldı CHP'li belediyenin afetle mücadelede yetersiz kalması tepkilere neden oldu. Kent merkezi dahil bazı ilçelerde vatandaşlar, kendi imkanlarıyla kapanan yolları ve mazgalları açtı, su basan ev ve iş yerlerini temizledi. Ankara'da sağanak sonrası vatandaşlar mazgalları temizledi   Bakan Soylu sel bölgesine gitti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise afet bölgelerinde incelemelerde bulundu. Selin vurduğu Akyurt ilçesine giden Bakan Soylu, yapılan müdahaleleri yerinde inceleyip gerekli direktifleri verdi.   Mansur Yavaş'ın yanına, ıslanmış elbiseleriyle giderek görüştü Ardından Bakan Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile makamında görüştü. Bakan Soylu'nun Mansur Yavaş'ın karşısında konuşurken ıslak pantolonu ve botlarıyla oturması da dikkat çekti.
Ankara sel felaketiyle boğuşurken hep sahada olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelişmeleri makamından izleyen Mansur Yavaş ile değerlendirme yaptı.

Ankara'da birkaç gündür etkisini gösteren, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle kentte birçok yetkili kurum alarm durumuna geçirildi.

Belediye afetle mücadelede yetersiz kaldı
CHP'li belediyenin afetle mücadelede yetersiz kalması tepkilere neden oldu.

Kent merkezi dahil bazı ilçelerde vatandaşlar, kendi imkanlarıyla kapanan yolları ve mazgalları açtı, su basan ev ve iş yerlerini temizledi.

Ankara'da sağanak sonrası vatandaşlar mazgalları temizledi

 

Bakan Soylu sel bölgesine gitti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise afet bölgelerinde incelemelerde bulundu. Selin vurduğu Akyurt ilçesine giden Bakan Soylu, yapılan müdahaleleri yerinde inceleyip gerekli direktifleri verdi.

 

Mansur Yavaş'ın yanına, ıslanmış elbiseleriyle giderek görüştü
Ardından Bakan Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile makamında görüştü. Bakan Soylu'nun Mansur Yavaş'ın karşısında konuşurken ıslak pantolonu ve botlarıyla oturması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.