RUS AJANI UKRAYNALI KADIN YAKALANDI

11.05.2022 - 11:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1674+ kez okundu.
 

RUS AJANI UKRAYNALI KADIN YAKALANDI

Bombalanan binanın bodrum katında saklanan belediye meclisi sekreteri Antonova yakayı ele verdi.

Ukrayna'da özel kuvvetler, bir eve operasyon düzenledi. Operasyon, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından geri alınan Harkov kırsalındaki Kutuzivka'da düzenlendi. Askerlerin isimlerini açığa çıkarmakla suçlanıyor Söz konusu bölgedeki adım, Rus işgalcilere yardım etmekle suçlanan isimlere karşı ülke çapında başlatılan operasyonlar kapsamında atıldı. Belediye meclisi sekreteri Nadiya Antonova, yerel direnişin bel kemiğini oluşturan asker, polis ve terörle mücadele uzmanlarının isimlerini açıklamakla suçlanıyordu. Bodrum katında yakalandı Güvenlik güçleri, bir eve baskın yaparak Antonova'yı gözaltına aldı. Savcıların iddiasına göre, kırsal alan bilgileri de Rus güçlerine aktarıldı. Antonova, bombalanmış bir hükümet binasının bodrum katında gizlenmiş halde bulundu. Bölge sakinlerini Rus güçlerine destek vermeye zorladı The Sun'ın haberine göre, Antonova, Rus güçlerine destek gösterisinde bulunmaları için bölge sakinlerini beyaz kol bandı takmaya zorladı. Rus birlikleri beyaz ve turuncu kol bantları takarken, Ukraynalı güçleri ise sarı, yeşil ve mavi bant giyiyor. "Rus ordusuyla iş birliği yaptı" Harkov Valisi Oleh Sinegubov, "Soruşturmaya göre Nadiya Antonova, Kutuzivka köyündeki işgalcilerin yanında yer aldı. Rus ordusunun liderleriyle iş birliği yaptı." dedi. Sinegubov, "Antonova, terörle mücadele görevlilerini, etrafı koruyan emekli askerleri, avcıları ve kolluk kuvvetlerini teslim etti. Yerel halkı beyaz kol bandı takmaya zorladı." diye konuştu. "Halkı düşmana direnmemeye teşvik etti" Öte yandan bir diğer yetkili olan Eduard Konovalov'un da baskınla ele geçirildiğini duyurdu. Sinegubov, Konovalov'un "gönüllü olarak işgalcilerin yanında yer aldığını, onlara barınak sağladığını ve halkı düşmana direnmemeye teşvik ettiğini" öne sürdü.
Bombalanan binanın bodrum katında saklanan belediye meclisi sekreteri Antonova yakayı ele verdi.

Ukrayna'da özel kuvvetler, bir eve operasyon düzenledi.

Operasyon, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından geri alınan Harkov kırsalındaki Kutuzivka'da düzenlendi.

Askerlerin isimlerini açığa çıkarmakla suçlanıyor
Söz konusu bölgedeki adım, Rus işgalcilere yardım etmekle suçlanan isimlere karşı ülke çapında başlatılan operasyonlar kapsamında atıldı.

Belediye meclisi sekreteri Nadiya Antonova, yerel direnişin bel kemiğini oluşturan asker, polis ve terörle mücadele uzmanlarının isimlerini açıklamakla suçlanıyordu.

Bodrum katında yakalandı
Güvenlik güçleri, bir eve baskın yaparak Antonova'yı gözaltına aldı. Savcıların iddiasına göre, kırsal alan bilgileri de Rus güçlerine aktarıldı.

Antonova, bombalanmış bir hükümet binasının bodrum katında gizlenmiş halde bulundu.

Bölge sakinlerini Rus güçlerine destek vermeye zorladı
The Sun'ın haberine göre, Antonova, Rus güçlerine destek gösterisinde bulunmaları için bölge sakinlerini beyaz kol bandı takmaya zorladı.

Rus birlikleri beyaz ve turuncu kol bantları takarken, Ukraynalı güçleri ise sarı, yeşil ve mavi bant giyiyor.

"Rus ordusuyla iş birliği yaptı"
Harkov Valisi Oleh Sinegubov, "Soruşturmaya göre Nadiya Antonova, Kutuzivka köyündeki işgalcilerin yanında yer aldı. Rus ordusunun liderleriyle iş birliği yaptı." dedi.

Sinegubov, "Antonova, terörle mücadele görevlilerini, etrafı koruyan emekli askerleri, avcıları ve kolluk kuvvetlerini teslim etti. Yerel halkı beyaz kol bandı takmaya zorladı." diye konuştu.

"Halkı düşmana direnmemeye teşvik etti"
Öte yandan bir diğer yetkili olan Eduard Konovalov'un da baskınla ele geçirildiğini duyurdu.

Sinegubov, Konovalov'un "gönüllü olarak işgalcilerin yanında yer aldığını, onlara barınak sağladığını ve halkı düşmana direnmemeye teşvik ettiğini" öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.