KENDİNİ ZENTİN AĞACINA ASTI

29.04.2022 - 21:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1502+ kez okundu.
 

KENDİNİ ZENTİN AĞACINA ASTI

Aydın'ın Efeler ilçesinde 24 yaşındaki bir genç, zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulundu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kişi zeytin ağacına asılı halde ölü bulundu. Olay, Kemer Mahallesi’ndeki zeytinlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zeytinlik alanda birinin asılı halde olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Hayatını kaybettiği tespit edildi İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, ağaçta asılı halde bulunan kişinin 24 yaşındaki Evrim Gökçe olduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin olay yerine gelen arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Aydın'ın Efeler ilçesinde 24 yaşındaki bir genç, zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulundu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kişi zeytin ağacına asılı halde ölü bulundu.

Olay, Kemer Mahallesi’ndeki zeytinlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zeytinlik alanda birinin asılı halde olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Hayatını kaybettiği tespit edildi
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, ağaçta asılı halde bulunan kişinin 24 yaşındaki Evrim Gökçe olduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin olay yerine gelen arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.