KENDİSİNİ SIK SIK DÖVEN BABASINI KESTİ

AİLE CİNAYETLERİ 16.04.2022 - 09:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1649+ kez okundu.
 

KENDİSİNİ SIK SIK DÖVEN BABASINI KESTİ

Çocukluğundan beri şiddet gördüğünü söyleyen genç, babasını bir balık restoranında bıçaklayarak öldürdü. Katil evlat teslim olurken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haşmet Gürkan (54), İzmir’in Güzelbahçe ilçesi Maltepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki bir restoranda otururken yanına, aralarında daha önce de anlaşmazlık bulunan D.G. (29) geldi. Babasına konuşmak istediğini söyleyen D.G., yanında getirdiği bıçakla saldırıya geçti. Boğazını kesti, koltuk altından bıçakladı Gece saat 00.30 sıralarında babasını boğaz ve koltuk altından bıçaklayan D.G., restorandan kaçtı. Cinayeti gören diğer müşterilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba hayatını kaybetti Restorana gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine alırken; sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ise Haşmet Gürkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İHA'nın haberine göre, Gürkan’ın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Teslim oldu, "sürekli şiddet görüyordum" dedi Öte yandan olayın ardından restorandan uzaklaşan Haşmet Gürkan’ın oğlu D.G., polis merkezine giderek teslim oldu. İlk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen D.G.’nin babasının çocukluğundan beri kendisine şiddet uyguladığını, cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği bildirildi.
Çocukluğundan beri şiddet gördüğünü söyleyen genç, babasını bir balık restoranında bıçaklayarak öldürdü. Katil evlat teslim olurken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haşmet Gürkan (54), İzmir’in Güzelbahçe ilçesi Maltepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki bir restoranda otururken yanına, aralarında daha önce de anlaşmazlık bulunan D.G. (29) geldi.

Babasına konuşmak istediğini söyleyen D.G., yanında getirdiği bıçakla saldırıya geçti.

Boğazını kesti, koltuk altından bıçakladı
Gece saat 00.30 sıralarında babasını boğaz ve koltuk altından bıçaklayan D.G., restorandan kaçtı.

Cinayeti gören diğer müşterilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Baba hayatını kaybetti

Restorana gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine alırken; sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ise Haşmet Gürkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

İHA'nın haberine göre, Gürkan’ın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Teslim oldu, "sürekli şiddet görüyordum" dedi
Öte yandan olayın ardından restorandan uzaklaşan Haşmet Gürkan’ın oğlu D.G., polis merkezine giderek teslim oldu.

İlk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen D.G.’nin babasının çocukluğundan beri kendisine şiddet uyguladığını, cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.