NEWYORK METROSUNA SALDIRI DÜZENLENDİ

12.04.2022 - 16:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1187+ kez okundu.
 

NEWYORK METROSUNA SALDIRI DÜZENLENDİ

ABD'nin New York eyaletindeki metro istasyonunda düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, metro istasyonunda da çok sayıda patlayıcı ele geçirildi. Sağlık ve polis ekipleri acil olarak olay yerine sevk edildi.

ABD'nin New York şehrindeki metro istasyonuna açılan ateş nedeniyle büyük panik yaşandı. Saldırı nedeniyle metro seferlerinin durduğu belirtilirken, en az altı kişinin vurulduğu aktarıldı. New York itfaiyesi ise, Brooklyn metro istasyonunda birden fazla kişinin vurulduğunu ve bölgede patlayıcılar tespit edildiğini söyledi.   TRAFİĞİN EN YOĞUN OLDUĞU SAATTİ Elde edilen bilgilere göre New York Polis Departmanı, trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolculardan D, N ve R trenlerinin çalıştığı Brooklyn kavşağından uzak durmalarını istedi. Ardından da Brooklyn metro istasyonunda ateş açıldı.   "SALDIRGANDA GAZ MASKESİ VARDI" New York polisi, saldırganın gaz maskesi olduğunu söylerken, rastgele ateş açtığını ve daha sonra kaçtığını duyurdu.
ABD'nin New York eyaletindeki metro istasyonunda düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, metro istasyonunda da çok sayıda patlayıcı ele geçirildi. Sağlık ve polis ekipleri acil olarak olay yerine sevk edildi.

ABD'nin New York şehrindeki metro istasyonuna açılan ateş nedeniyle büyük panik yaşandı. Saldırı nedeniyle metro seferlerinin durduğu belirtilirken, en az altı kişinin vurulduğu aktarıldı. New York itfaiyesi ise, Brooklyn metro istasyonunda birden fazla kişinin vurulduğunu ve bölgede patlayıcılar tespit edildiğini söyledi.

 

TRAFİĞİN EN YOĞUN OLDUĞU SAATTİ

Elde edilen bilgilere göre New York Polis Departmanı, trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolculardan D, N ve R trenlerinin çalıştığı Brooklyn kavşağından uzak durmalarını istedi. Ardından da Brooklyn metro istasyonunda ateş açıldı.

 

"SALDIRGANDA GAZ MASKESİ VARDI"

New York polisi, saldırganın gaz maskesi olduğunu söylerken, rastgele ateş açtığını ve daha sonra kaçtığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.