OĞLUNU SATIRLA DOĞRADI

10.04.2022 - 12:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2074+ kez okundu.
 

OĞLUNU SATIRLA DOĞRADI

Otomobil içinde çıkan tartışma sonucu sinirlerine hakim olamayan Murat S., 32 yaşındaki oğlu Barış'ı satırla öldürdü.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi'nde otomobil içerisinde konuşan Barış S. (32) ile baba Murat S. (58), bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Öfkeli baba satırla oğlunu katletti Baba Murat S., tartışmanın alevlenmesiyle yanında bulunan satırla oğlunun kol, baş, boyun ve çene bölgelerine vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını Barış S.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Genç adamın cansız bedeni otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Gözaltına alındı Baba Murat S. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Murat S.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Öte yandan Barış S.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürüldü.
Otomobil içinde çıkan tartışma sonucu sinirlerine hakim olamayan Murat S., 32 yaşındaki oğlu Barış'ı satırla öldürdü.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi'nde otomobil içerisinde konuşan Barış S. (32) ile baba Murat S. (58), bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı.

Öfkeli baba satırla oğlunu katletti
Baba Murat S., tartışmanın alevlenmesiyle yanında bulunan satırla oğlunun kol, baş, boyun ve çene bölgelerine vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını Barış S.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Genç adamın cansız bedeni otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Gözaltına alındı
Baba Murat S. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Murat S.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan Barış S.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.