DOLMUŞ ŞÖFÖRLERİ KARAKOL BASTI

16.03.2022 - 10:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1452+ kez okundu.
 

DOLMUŞ ŞÖFÖRLERİ KARAKOL BASTI

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentinde dolmuş şoförleri karakol basıp, nezaretteki meslektaşlarını çıkardı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentinde, bir grup dolmuş şoförü, karakol basarak, burada tutulan iki meslektaşlarını polisin elinden aldı. News24'ün haberine göre, Cape Town'da yaklaşık 40 dolmuş şoförü, sahte evrak bulundurmaktan gözaltına alınan iki meslektaşını kurtarmak için Philipi bölgesindeki karakolu bastı. Saldırganlar, meslektaşlarının salıverilmesi taleplerinin reddedilmesinin ardından, polis memurlarını etkisiz hale getirip, gözaltındaki arkadaşlarını da alarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırganlar ve karakoldan çıkarılan iki şoför henüz yakalanamazken, polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentinde dolmuş şoförleri karakol basıp, nezaretteki meslektaşlarını çıkardı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentinde, bir grup dolmuş şoförü, karakol basarak, burada tutulan iki meslektaşlarını polisin elinden aldı.

News24'ün haberine göre, Cape Town'da yaklaşık 40 dolmuş şoförü, sahte evrak bulundurmaktan gözaltına alınan iki meslektaşını kurtarmak için Philipi bölgesindeki karakolu bastı.

Saldırganlar, meslektaşlarının salıverilmesi taleplerinin reddedilmesinin ardından, polis memurlarını etkisiz hale getirip, gözaltındaki arkadaşlarını da alarak olay yerinden uzaklaştı.

Saldırganlar ve karakoldan çıkarılan iki şoför henüz yakalanamazken, polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.