4 TERÖRİST BOMBALARLA YAKALANDI

09.02.2022 - 17:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2298+ kez okundu.
 

4 TERÖRİST BOMBALARLA YAKALANDI

Münbiç'ten Afrin'e gelen terör örgütü PKK/PYD-YPG mensubu 1 erkek, 3 kadın, 13 kilogram ağırlığındaki C4 patlayıcı ile yakalandı.

Afrin'de canlı bomba saldırısı önlendi... Haberi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) duyurdu.   4 TERÖRİST BOMBALARLA YAKALANDI EGM açıklamasında, Hatay Emniyeti'nin başarılı çalışmaları sonucunda PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu 1 erkek ve 3 kadının yakalandığı belirtildi. Münbiç'ten geldikleri öğrenilen teröristler, 13 kg ağırlığında C4 patlayıcı ve telefon düzenekli 4 adet canlı bomba yeleği ile birlikte yakalandı.   FOTOĞRAF ÇEKEN KEŞİFÇİ DE GÖZALTINA ALINDI Öte yandan, Afrin Özel Harekat yerleşkesinin keşif-istihbarat amaçlı fotoğrafını çeken bir şahsın gözaltına alındığı açıklandı. Açıklamada, "Şahıs ifadesinde fotoğrafları para karşılığında terör örgütüne göndermek üzere çektiğini itiraf etmiştir." denildi.
Münbiç'ten Afrin'e gelen terör örgütü PKK/PYD-YPG mensubu 1 erkek, 3 kadın, 13 kilogram ağırlığındaki C4 patlayıcı ile yakalandı.

Afrin'de canlı bomba saldırısı önlendi...

Haberi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) duyurdu.

 

4 TERÖRİST BOMBALARLA YAKALANDI
EGM açıklamasında, Hatay Emniyeti'nin başarılı çalışmaları sonucunda PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu 1 erkek ve 3 kadının yakalandığı belirtildi.

Münbiç'ten geldikleri öğrenilen teröristler, 13 kg ağırlığında C4 patlayıcı ve telefon düzenekli 4 adet canlı bomba yeleği ile birlikte yakalandı.

 

FOTOĞRAF ÇEKEN KEŞİFÇİ DE GÖZALTINA ALINDI
Öte yandan, Afrin Özel Harekat yerleşkesinin keşif-istihbarat amaçlı fotoğrafını çeken bir şahsın gözaltına alındığı açıklandı.

Açıklamada, "Şahıs ifadesinde fotoğrafları para karşılığında terör örgütüne göndermek üzere çektiğini itiraf etmiştir." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.