KAYMAKAM VATANDAŞLARI RENCİDE ETMEMEK ADINA KAPILARINA ERZAK BIRAKIP GİDİYOR

GÜNDEM 09.01.2022 - 14:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2430+ kez okundu.
 

KAYMAKAM VATANDAŞLARI RENCİDE ETMEMEK ADINA KAPILARINA ERZAK BIRAKIP GİDİYOR

Gece saatlerinde vatandaşların kapılarına erzak bırakıp giden kişinin Kaymakam Taner Bolat olduğu öğrenilirken, bu yardımı vatandaşları rencide etmemek adına yaptığı öğrenildi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir süredir geceleri yardıma muhtaç kişilerin evlerine erzak bırakan kişinin kim olduğu merak konusu olurken, erzak bırakan kişinin dün gece Kaymakam Taner Bolat olduğu ortaya çıktı.   VATANDAŞLARI RENCİDE ETMEMEK ADINA KAPILARINA ERZAK BIRAKIP GİDİYOR Kaymakam Bolat’ın yaklaşık 2 haftadan bu yana şoförü ile birlikte aracı ile yardıma muhtaç kişilerin adreslerine gece geç saatlerde gittiği ve erzakları bıraktıktan sonra kapıları çalıp ev sahiplerini uyandırdıktan sonra ayrıldığı öğrenildi KAYMAKAM ERZAK BIRAKIRKEN YAKALANDI Erzak bırakan kişinin kim olduğu bir süredir ilçede merak konusu olurken, Kaymakam Bolat dün gece mahalleliye erzak bırakırken yakalandı. Herhangi bir açıklama yapmayan Kaymakam Bolat’ın aracının bagajından çıkardığı erzak poşetini şoförü ile birlikte bir vatandaşın evine taşıdığı görüldü.
Gece saatlerinde vatandaşların kapılarına erzak bırakıp giden kişinin Kaymakam Taner Bolat olduğu öğrenilirken, bu yardımı vatandaşları rencide etmemek adına yaptığı öğrenildi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir süredir geceleri yardıma muhtaç kişilerin evlerine erzak bırakan kişinin kim olduğu merak konusu olurken, erzak bırakan kişinin dün gece Kaymakam Taner Bolat olduğu ortaya çıktı.

 

VATANDAŞLARI RENCİDE ETMEMEK ADINA KAPILARINA ERZAK BIRAKIP GİDİYOR
Kaymakam Bolat’ın yaklaşık 2 haftadan bu yana şoförü ile birlikte aracı ile yardıma muhtaç kişilerin adreslerine gece geç saatlerde gittiği ve erzakları bıraktıktan sonra kapıları çalıp ev sahiplerini uyandırdıktan sonra ayrıldığı öğrenildi


KAYMAKAM ERZAK BIRAKIRKEN YAKALANDI
Erzak bırakan kişinin kim olduğu bir süredir ilçede merak konusu olurken, Kaymakam Bolat dün gece mahalleliye erzak bırakırken yakalandı.

Herhangi bir açıklama yapmayan Kaymakam Bolat’ın aracının bagajından çıkardığı erzak poşetini şoförü ile birlikte bir vatandaşın evine taşıdığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.