217 KİLO EROİN YAKALANDI

UYUŞTURUCU 28.11.2021 - 14:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 700+ kez okundu.
 

217 KİLO EROİN YAKALANDI

Şüphe üzerine durdurulan tırın dorsesinde, narkotik köpeği Lozen ile yapılan aramalar sonucunda 217 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalar aralıksız sürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri çalışmalar kapsamında, Şanlıurfa - Diyarbakır kara yolunda şüphe üzerine bir tırı durdurdu. Narkotik köpeği Lozen ile yapılan aramalarda, 217 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.   5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI Olayla bağlantılı olduğu belirlenen 5 şüpheli gözaltına alındı. alınan Ö.M., Y.Ş., Ö.Ş., A.Ö. ve A.Ş.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.   SORUŞTURMA BAŞLATILDI Ele geçirilen uyuşturucunun tahmini piyasa değerinin 20 milyon lira olduğu tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şüphe üzerine durdurulan tırın dorsesinde, narkotik köpeği Lozen ile yapılan aramalar sonucunda 217 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalar aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri çalışmalar kapsamında, Şanlıurfa - Diyarbakır kara yolunda şüphe üzerine bir tırı durdurdu.

Narkotik köpeği Lozen ile yapılan aramalarda, 217 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

 

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla bağlantılı olduğu belirlenen 5 şüpheli gözaltına alındı.

alınan Ö.M., Y.Ş., Ö.Ş., A.Ö. ve A.Ş.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ele geçirilen uyuşturucunun tahmini piyasa değerinin 20 milyon lira olduğu tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.