250 kişi AK Parti'ye geçti

GÜNDEM 20.09.2021 - 00:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1503+ kez okundu.
 

250 kişi AK Parti'ye geçti

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi başta olmak üzere CHP, Yeniden Refah Partisi ve Güç Birliği Partisi'nden istifa eden 250 kişi AK Parti'ye geçti.

  AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar sonunda Gelecek Partisi başta olmak üzere, CHP, Yeniden Refah Partisi ve Güç Birliği Partisi'nden istifa eden 250 kişi AK Parti'ye katıldı. "Samimi çalışmalar AK Parti'ye geçişte çok önemli etken oldu" AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığında düzenlenen katılım törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti'ye üye olanlar katıldı. Katılımcılar yaptığı açıklamada, "Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatı ile Şahinbey Belediye Başkanının sadece halka hizmet esaslı samimi ve içten çalışmaları bizlerin AK Parti'ye geçişinde çok önemli bir etken oldu" dedi. Yeni üyeler salona sığmadı AK Parti'ye geçiş yapanlar arasında Gelecek Partisi 50 kişi ile dikkat çekerken, Güç Birliği Partisi İslahiye İlçe Başkanı, Yeniden Refah Partisi Resul Ekrem Taşçılar, Gelecek Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı ve çok sayıda isim AK Parti'ye üye oldu. Yeni üyeler için düzenlenen rozet takma töreninde salon hınca hınç doldu. Rozetleri Tahmazoğlu ve Hasan Teke taktı AK Parti'ye geçen diğer parti yetkililerine sembolik olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke rozetlerini taktılar.
Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi başta olmak üzere CHP, Yeniden Refah Partisi ve Güç Birliği Partisi'nden istifa eden 250 kişi AK Parti'ye geçti.

 

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar sonunda Gelecek Partisi başta olmak üzere, CHP, Yeniden Refah Partisi ve Güç Birliği Partisi'nden istifa eden 250 kişi AK Parti'ye katıldı.

"Samimi çalışmalar AK Parti'ye geçişte çok önemli etken oldu"

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığında düzenlenen katılım törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti'ye üye olanlar katıldı.

Katılımcılar yaptığı açıklamada, "Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatı ile Şahinbey Belediye Başkanının sadece halka hizmet esaslı samimi ve içten çalışmaları bizlerin AK Parti'ye geçişinde çok önemli bir etken oldu" dedi.

Yeni üyeler salona sığmadı

AK Parti'ye geçiş yapanlar arasında Gelecek Partisi 50 kişi ile dikkat çekerken, Güç Birliği Partisi İslahiye İlçe Başkanı, Yeniden Refah Partisi Resul Ekrem Taşçılar, Gelecek Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı ve çok sayıda isim AK Parti'ye üye oldu. Yeni üyeler için düzenlenen rozet takma töreninde salon hınca hınç doldu.

Rozetleri Tahmazoğlu ve Hasan Teke taktı

AK Parti'ye geçen diğer parti yetkililerine sembolik olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke rozetlerini taktılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.