Özdemir Erdoğan bu kez Fazıl Saya saydırdı

GÜNDEM 13.07.2021 - 15:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1001+ kez okundu.
 

Özdemir Erdoğan bu kez Fazıl Saya saydırdı

Özdemir Erdoğan, İstanbul Sözleşmesi ile dayatılan sapkınlık hakkında ve piyanist Fazıl Say hakkında konuştu.

İstanbul Sözleşmesi ve Cumhurbaşkanını konserine davet eden Fazıl Say, hakkında önemli tespitlerde bulunan sanatçı Özdemir Erdoğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılan Türkiye’ye tepki gösterenler için sert konuşan Özdemir Erdoğan, sert tepki gösterdi.   “İstanbul Sözleşmesi’nin içinde türlü melanetler var” Özdemir Erdoğan; “Bir devlet kadınların haklarını koruyabiliyorsa korur, bunu uluslararası anlaşmalarla sağlayamazsın. O uluslararası anlaşmanın içinde türlü melanetler var. LGBT’ler var şunlar var bunlar… Bir zaman sonra bir bakmışsın Türk milletinin yarısı LGBT, Allah koru yarabbi… Anlatabiliyor muyum, benzetmek istenilen getirilmek istenen konu bu.” ifadelerini kullandı.   Erdoğan: Fazıl Say’ın besteleri vasat Sanatçı Özdemir Erdoğan, Fazıl Say kendi konserine, Cumhurbaşkanı’nı davet etmesi üzerine sol kesimden linç yemesi üzerine sorulan, “Fazıl Say’ın müziği ve politik duruşuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir” sorusuna Özdemir Erdoğan, “Besteleri vasat” ifadelerini kullandı.   Erdoğan açıklamasında, “Benim ölçülerime göre, uluslararası platformda vasat bir piyanist, Türkiye’den çıkmış önemli bir piyanist fakat yeri ve konum olarak vasat bir piyanisttir.” İfadelerini kullandı.   “Beste yapıyor, besteci değil. Besteleri dinlenmiyor. Yatığı Türk beste çalışmaları da dinlenmiyor. Say’ın bestelerini çalması ve icraati zulüm”
Özdemir Erdoğan, İstanbul Sözleşmesi ile dayatılan sapkınlık hakkında ve piyanist Fazıl Say hakkında konuştu.

İstanbul Sözleşmesi ve Cumhurbaşkanını konserine davet eden Fazıl Say, hakkında önemli tespitlerde bulunan sanatçı Özdemir Erdoğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılan Türkiye’ye tepki gösterenler için sert konuşan Özdemir Erdoğan, sert tepki gösterdi.

 

“İstanbul Sözleşmesi’nin içinde türlü melanetler var”
Özdemir Erdoğan; “Bir devlet kadınların haklarını koruyabiliyorsa korur, bunu uluslararası anlaşmalarla sağlayamazsın. O uluslararası anlaşmanın içinde türlü melanetler var. LGBT’ler var şunlar var bunlar… Bir zaman sonra bir bakmışsın Türk milletinin yarısı LGBT, Allah koru yarabbi… Anlatabiliyor muyum, benzetmek istenilen getirilmek istenen konu bu.” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan: Fazıl Say’ın besteleri vasat
Sanatçı Özdemir Erdoğan, Fazıl Say kendi konserine, Cumhurbaşkanı’nı davet etmesi üzerine sol kesimden linç yemesi üzerine sorulan, “Fazıl Say’ın müziği ve politik duruşuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir” sorusuna Özdemir Erdoğan, “Besteleri vasat” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan açıklamasında, “Benim ölçülerime göre, uluslararası platformda vasat bir piyanist, Türkiye’den çıkmış önemli bir piyanist fakat yeri ve konum olarak vasat bir piyanisttir.” İfadelerini kullandı.

 

“Beste yapıyor, besteci değil. Besteleri dinlenmiyor. Yatığı Türk beste çalışmaları da dinlenmiyor. Say’ın bestelerini çalması ve icraati zulüm”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.