Usta sanatçı Ali Demirel hayatını kaybetti

GÜNDEM 28.06.2021 - 14:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1981+ kez okundu.
 

Usta sanatçı Ali Demirel hayatını kaybetti

Rol adlığı komedi dizileri ve filmlerle tanınan usta sanatçı Ali Demirel, ileri zatürre şikayeti sebebiyle kaldırıldığı hastanede vefat etti. Sanatçı, Marmaris'te tek başına yaşıyordu.

Rol aldığı film ve dizilerdeki karakterleriyle tanınan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan sanatçı Ali Demirel, 77 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı, ileri derece zatürre şikayetiyle hastaneye gitmişti. Marmaris'te tek başına yaşayan sanatçı, dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. Eve gelen ambulansla hastaneye kaldırılan ve böbrek yetmezliği ile şeker hastalığı da bulunan Demirel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demirel'in yakınlarının cenaze işlemleri için İstanbul'dan Marmaris'e gelecekleri belirtildi.   ALİ DEMİREL KİMDİR? 13 Mart 1944 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Birçok sinema filminde ve projede yardımcı karakterler canlandırdı. Polis, icra memuru ve garson karakterlerini canlandırdı. Olacak O Kadar adlı komedi programıyla ünlendi.
Rol adlığı komedi dizileri ve filmlerle tanınan usta sanatçı Ali Demirel, ileri zatürre şikayeti sebebiyle kaldırıldığı hastanede vefat etti. Sanatçı, Marmaris'te tek başına yaşıyordu.

Rol aldığı film ve dizilerdeki karakterleriyle tanınan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan sanatçı Ali Demirel, 77 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı, ileri derece zatürre şikayetiyle hastaneye gitmişti.

Marmaris'te tek başına yaşayan sanatçı, dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. Eve gelen ambulansla hastaneye kaldırılan ve böbrek yetmezliği ile şeker hastalığı da bulunan Demirel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Demirel'in yakınlarının cenaze işlemleri için İstanbul'dan Marmaris'e gelecekleri belirtildi.

 

ALİ DEMİREL KİMDİR?

13 Mart 1944 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Birçok sinema filminde ve projede yardımcı karakterler canlandırdı. Polis, icra memuru ve garson karakterlerini canlandırdı.

Olacak O Kadar adlı komedi programıyla ünlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.