KKTC'ye 50 bin doz aşı hediye ettik. Peki KKTC kıymetimizi bilecekmi

GÜNDEM 22.06.2021 - 12:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1180+ kez okundu.
 

KKTC'ye 50 bin doz aşı hediye ettik. Peki KKTC kıymetimizi bilecekmi

Türkiye, koronavirüs ile mücadele kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) 50 bin doz Sinovac aşısı daha ulaştırdı.

Türkiye, koronavirüs ile mücadele kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yardımlarını sürdürüyor.   50 BİN DOZ DAHA GÖNDERİLDİ Bu kapsamda 50 bin doz Sinovac aşısı daha ulaştırdı. KKTC Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, aşıları taşıyan Türkiye Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak, akşam Ercan Havalimanı'na indi.   TOPLAM 290 BİN DOZ GÖNDERİLDİ Aşılar, KKTC Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildi. Bugün gönderilenlerle Türkiye'nin KKTC'ye gönderdiği aşı miktarı 290 bine doza ulaştı.
Türkiye, koronavirüs ile mücadele kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) 50 bin doz Sinovac aşısı daha ulaştırdı.

Türkiye, koronavirüs ile mücadele kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yardımlarını sürdürüyor.

 

50 BİN DOZ DAHA GÖNDERİLDİ

Bu kapsamda 50 bin doz Sinovac aşısı daha ulaştırdı.

KKTC Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, aşıları taşıyan Türkiye Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak, akşam Ercan Havalimanı'na indi.

 

TOPLAM 290 BİN DOZ GÖNDERİLDİ

Aşılar, KKTC Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildi. Bugün gönderilenlerle Türkiye'nin KKTC'ye gönderdiği aşı miktarı 290 bine doza ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.