Atatürk maskesi takan şahsın elini öptürdüler

GÜNDEM 25.04.2021 - 12:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1286+ kez okundu.
 

Atatürk maskesi takan şahsın elini öptürdüler

23 Nisan'ı kutlamak adına çekilen videoda, Atatürk maskesi takmış birinin kız öğrenciye elini öptürmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da diğer bayramlarda olduğu gibi, koronavirüs salgını nedeniyle toplu etkinlikler yapılamadan kutlandı.   KIZ ÖĞRENCİ, ATATÜRK MASKELİ ŞAHSIN ELİNİ ÖPTÜ Farklı etkinlikler internet üzerinden paylaşılırken, bunlardan en ilginci, bir kız öğrencinin, Atatürk maskesi giymiş birinin elini öpmesiydi.   ALAY KONUSU OLDU, TEPKİ ÇEKTİ Daha önce de Atatürk üzerinden ilginç paylaşımlar yapılırken, yapılan bu son paylaşım, sosyal medyada alay konusu yapılırken, tepkilere de neden oldu.
23 Nisan'ı kutlamak adına çekilen videoda, Atatürk maskesi takmış birinin kız öğrenciye elini öptürmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da diğer bayramlarda olduğu gibi, koronavirüs salgını nedeniyle toplu etkinlikler yapılamadan kutlandı.

 

KIZ ÖĞRENCİ, ATATÜRK MASKELİ ŞAHSIN ELİNİ ÖPTÜ
Farklı etkinlikler internet üzerinden paylaşılırken, bunlardan en ilginci, bir kız öğrencinin, Atatürk maskesi giymiş birinin elini öpmesiydi.

 

ALAY KONUSU OLDU, TEPKİ ÇEKTİ
Daha önce de Atatürk üzerinden ilginç paylaşımlar yapılırken, yapılan bu son paylaşım, sosyal medyada alay konusu yapılırken, tepkilere de neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.