Otomobil üst geçitte sıkıştı

GÜNDEM 21.04.2021 - 11:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1670+ kez okundu.
 

Otomobil üst geçitte sıkıştı

Adana'da bir sürücü, aracıyla birlikte üst geçitte sıkıştı

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yayaların otobanın üzerinden geçmek için kullandığı üst geçitten ismi öğrenilemeyen sürücü 01 ADR 763 plakalı otomobili ile geçmeye çalıştı. Bir süre ilerleyen sürücü köprünün korkuluklarına sıkıştı. Durumu gören vatandaşlar olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, araçta bulunan Sefer Ş. ile İbrahim S.’den hangisinin sürücü olduğunu sordu. Ancak iki şahısta aracı kullanmadıklarını belirtti. Polis iki şüpheliye sokağa çıkma yasağını ihlalden para cezası kesti Otomobil ise bir saatlik çalışmanın ardından çekici yardımıyla yaya köprüsünden çıkartıldı.
Adana'da bir sürücü, aracıyla birlikte üst geçitte sıkıştı

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yayaların otobanın üzerinden geçmek için kullandığı üst geçitten ismi öğrenilemeyen sürücü 01 ADR 763 plakalı otomobili ile geçmeye çalıştı.

Bir süre ilerleyen sürücü köprünün korkuluklarına sıkıştı.

Durumu gören vatandaşlar olayı polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, araçta bulunan Sefer Ş. ile İbrahim S.’den hangisinin sürücü olduğunu sordu. Ancak iki şahısta aracı kullanmadıklarını belirtti.

Polis iki şüpheliye sokağa çıkma yasağını ihlalden para cezası kesti

Otomobil ise bir saatlik çalışmanın ardından çekici yardımıyla yaya köprüsünden çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.