ABD'de kayıp kadın kanalizasyon çukurunda bulundu

GÜNDEM 24.03.2021 - 11:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1504+ kez okundu.
 

ABD'de kayıp kadın kanalizasyon çukurunda bulundu

ABD'nin Florida eyaletinde, kanalizasyon çukurunda çıplak vaziyette bir kadın kurtarıldı.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Atlantic Avenue kentinde itfaiye ekipleri, kaldırımı kırarak, kanalizasyon çukurundaki kadını merdiven yardımıyla çıkardı. Yapılan açıklamada, kurtarılan kadının, 2 metre derinliğindeki kanalizasyon çukurunda günlerce yaşam mücadelesi verdiği ve yardım çığlıklarını yoldan geçenlerin duyduğu belirtildi.   20 GÜNDÜR ARANIYORDU Polis, kurtarılan kadının 20 gündür kayıp olduğunu, kanalizasyon çukuruna nasıl düştüğünü ve mağdurun kaç gündür bu çukurda kaldığını tespit edebilmek için inceleme başlattıklarını duyurdu. Çıplak halde bulunan 40'lı yaşlardaki ismi açıklanmayan kadının, ciddi derecede kilo kaybı yaşadığı tespit edildi.
ABD'nin Florida eyaletinde, kanalizasyon çukurunda çıplak vaziyette bir kadın kurtarıldı.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Atlantic Avenue kentinde itfaiye ekipleri, kaldırımı kırarak, kanalizasyon çukurundaki kadını merdiven yardımıyla çıkardı.

Yapılan açıklamada, kurtarılan kadının, 2 metre derinliğindeki kanalizasyon çukurunda günlerce yaşam mücadelesi verdiği ve yardım çığlıklarını yoldan geçenlerin duyduğu belirtildi.

 

20 GÜNDÜR ARANIYORDU
Polis, kurtarılan kadının 20 gündür kayıp olduğunu, kanalizasyon çukuruna nasıl düştüğünü ve mağdurun kaç gündür bu çukurda kaldığını tespit edebilmek için inceleme başlattıklarını duyurdu.

Çıplak halde bulunan 40'lı yaşlardaki ismi açıklanmayan kadının, ciddi derecede kilo kaybı yaşadığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.