"Türkiye kadınlarını koruyamıyor da..."

GÜNDEM 20.03.2021 - 20:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1485+ kez okundu.
 

"Türkiye kadınlarını koruyamıyor da..."

Ulusalcı kimliği ile tanınan yazar Banu Avar, aile yapısını hedef alan İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesinin ardından dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye, büyük tepki toplayan İstanbul Sözleşmesi'nden kurtuldu. Fesat sözleşmenin feshedilmesinin ardından, ulusalcı kimliğiyle tanınan yazar Banu Avar'dan çarpıcı bir paylaşım geldi. "Türkiye'de yasalar AB onayına bağlanamaz" Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından konu ile ilgili düşüncelerini yazan Avar, şunları ifade etti: "İstanbul Sözleşmesi imzalandığında Türkiye kadınlarını koruyamıyor da, Avrupa Konseyi mi koruyacak demiştik.. Şimdi AK Parti bir kararnameyle sözleşmeyi feshetmiş diye düşüncelerimizden vazgeçemeyiz! Onların ne dediği bizi ilgilendirmez! Türkiye'de yasalar AB onayına bağlanamaz!.." İşte o tweet:      
Ulusalcı kimliği ile tanınan yazar Banu Avar, aile yapısını hedef alan İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesinin ardından dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye, büyük tepki toplayan İstanbul Sözleşmesi'nden kurtuldu.

Fesat sözleşmenin feshedilmesinin ardından, ulusalcı kimliğiyle tanınan yazar Banu Avar'dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

"Türkiye'de yasalar AB onayına bağlanamaz"

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından konu ile ilgili düşüncelerini yazan Avar, şunları ifade etti:

"İstanbul Sözleşmesi imzalandığında Türkiye kadınlarını koruyamıyor da, Avrupa Konseyi mi koruyacak demiştik.. Şimdi AK Parti bir kararnameyle sözleşmeyi feshetmiş diye düşüncelerimizden vazgeçemeyiz! Onların ne dediği bizi ilgilendirmez! Türkiye'de yasalar AB onayına bağlanamaz!.."

İşte o tweet:

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.