Makatına 2 telefon sokan mahkum hastanelik oldu

GÜNDEM 19.02.2021 - 16:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 947+ kez okundu.
 

Makatına 2 telefon sokan mahkum hastanelik oldu

Yunanistan'ın güneyinde yer alan Mora yarımadası yakınındaki hapishaneden izinle çıkan mahkum, makatında gizlediği iki cep telefonu sonrası hastaneye kaldırıldı.

Yunanistan’ın Mora yarımadasındaki Agios Stefanos Hapishanesi'nden hafta sonu izinle çıkan yabancı uyruklu bir mahkum, izin dönüşü koğuşta felanaştı. Kısa sürede ağrıları artan mahkum hastaneye kaldırıldı. Doktorlar muayene sonucunda mahkuma röntgen çekti.   AMELİYATLA ÇIKARILDI Röntgen sonucuna şaşıran doktorlar, mahkumun makatında iki adet cep telefonu ve şarj aleti tespit etti. Ameliyata alınan mahkumun gizlediği cep telefonları, iki saatlik bir operasyon ile bağırsaklarından çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilen mahkuma soruşturma başlatıldı.
Yunanistan'ın güneyinde yer alan Mora yarımadası yakınındaki hapishaneden izinle çıkan mahkum, makatında gizlediği iki cep telefonu sonrası hastaneye kaldırıldı.

Yunanistan’ın Mora yarımadasındaki Agios Stefanos Hapishanesi'nden hafta sonu izinle çıkan yabancı uyruklu bir mahkum, izin dönüşü koğuşta felanaştı.

Kısa sürede ağrıları artan mahkum hastaneye kaldırıldı. Doktorlar muayene sonucunda mahkuma röntgen çekti.

 

AMELİYATLA ÇIKARILDI
Röntgen sonucuna şaşıran doktorlar, mahkumun makatında iki adet cep telefonu ve şarj aleti tespit etti. Ameliyata alınan mahkumun gizlediği cep telefonları, iki saatlik bir operasyon ile bağırsaklarından çıkarıldı.

Sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilen mahkuma soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.