21 metre yükseklikteki üst geçitten kamyonet düştü

GÜNDEM 09.02.2021 - 11:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2243+ kez okundu.
 

21 metre yükseklikteki üst geçitten kamyonet düştü

Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, kamyonetiyle birlikte 21 metre yükseklikteki üst geçitten düşme anı kameraya yansıdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Wisconsin eyaletindeki I-94 Milwaukee otoyolunda hızla seyir eden kamyonet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonet, sürücüsüyle birlikte 21 metre yüksekliğindeki üst geçitten aşağıya düştü. O anlar anbean kameraya yansıdı.   POLİS, İNCELEME YAPTI Milwaukee Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada, meydana gelen kazada kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği, kamyonetin daha sonra 21 metre yükseklikten aşağıya düştüğünü ifade etti. 1 ŞANS ESERİ KURTULDU Yetkilier, sürücünün kaza sonrası bilincinin yerinde olduğunu ve nefes alabildiğini kaydederek, "Hastaneye kaldırılan sürücünün durumu şans eseri iyi" dedi. Öte yandan, kamyonetin düştüğü sırada yolda başka bir aracın olmaması şans olarak nitelendirildi.
Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, kamyonetiyle birlikte 21 metre yükseklikteki üst geçitten düşme anı kameraya yansıdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Wisconsin eyaletindeki I-94 Milwaukee otoyolunda hızla seyir eden kamyonet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kamyonet, sürücüsüyle birlikte 21 metre yüksekliğindeki üst geçitten aşağıya düştü. O anlar anbean kameraya yansıdı.

 

POLİS, İNCELEME YAPTI
Milwaukee Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada, meydana gelen kazada kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği, kamyonetin daha sonra 21 metre yükseklikten aşağıya düştüğünü ifade etti.

1

ŞANS ESERİ KURTULDU
Yetkilier, sürücünün kaza sonrası bilincinin yerinde olduğunu ve nefes alabildiğini kaydederek, "Hastaneye kaldırılan sürücünün durumu şans eseri iyi" dedi. Öte yandan, kamyonetin düştüğü sırada yolda başka bir aracın olmaması şans olarak nitelendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.