Hakime, 'Sen çok harikasın' dedi

GÜNDEM 07.02.2021 - 15:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 986+ kez okundu.
 

Hakime, 'Sen çok harikasın' dedi

Soygun girişimi suçlamasıyla yargılanan bir şüpheli, Zoom üzerinden karşısına çıktığı hakime 'Sen çok harikasın' deyince video viral oldu.

ABD’nin Florida eyaletinde Demetrius Lewis isimli bir şahıs soygun girişimi suçlamasıyla yargılandı. Lewis, Zoom uygulaması aracılığıyla Broward County Hakimi Tabitha Blackmon karşısına çıktı. Fort Lauderdale kentinde, 3 çocuğun içerde uyuyor olduğu bir eve girmeye çalıştığı suçlamasıyla Perşembe günü hakim karşısına çıkan Lewis, Zoom üzerinden katıldığı duruşmada önce hakime “Nasılsın?” diye sordu. "SEN ÇOK HARİKASIN" Blackmon’un ekranda yüzünün görünmesiyle birlikte Lewis, “Sen çok harikasın… Söylemem gerekir ki harikasın.” dedi.   "YAĞCILIK HER KAPIYI AÇAR ANCAK BURADA DEĞİL" Hakim Blackmon ise "Pekala Bay Lewis, yağcılık size her kapıyı açar ancak belki burada değil." ifadeleriyle yanıt verdi. O anların videosunun sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, video viral oldu.
Soygun girişimi suçlamasıyla yargılanan bir şüpheli, Zoom üzerinden karşısına çıktığı hakime 'Sen çok harikasın' deyince video viral oldu.

ABD’nin Florida eyaletinde Demetrius Lewis isimli bir şahıs soygun girişimi suçlamasıyla yargılandı.

Lewis, Zoom uygulaması aracılığıyla Broward County Hakimi Tabitha Blackmon karşısına çıktı.

Fort Lauderdale kentinde, 3 çocuğun içerde uyuyor olduğu bir eve girmeye çalıştığı suçlamasıyla Perşembe günü hakim karşısına çıkan Lewis, Zoom üzerinden katıldığı duruşmada önce hakime “Nasılsın?” diye sordu.

"SEN ÇOK HARİKASIN"
Blackmon’un ekranda yüzünün görünmesiyle birlikte Lewis, “Sen çok harikasın… Söylemem gerekir ki harikasın.” dedi.

 

"YAĞCILIK HER KAPIYI AÇAR ANCAK BURADA DEĞİL"
Hakim Blackmon ise "Pekala Bay Lewis, yağcılık size her kapıyı açar ancak belki burada değil." ifadeleriyle yanıt verdi. O anların videosunun sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, video viral oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.