Evinin kapısının önüne atılan karlara sinirlendi komsularını vurdu

GÜNDEM 06.02.2021 - 22:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2001+ kez okundu.
 

Evinin kapısının önüne atılan karlara sinirlendi komsularını vurdu

Evinin kapısının önüne atılan karlara sinirlenen komşu, silahla önce komşularını öldürdü ardından da canına kıydı. Cinayet anı anbean kameraya yansıdı.

ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki Luzerne ilçesinde evlerinin önünde biriken karı kürekle temizleyen James Goy ve Lisa Goy, temizledikleri karları komşuları olan eski asker Jeffrey Allen Spaide’in evinin önüne atınca tartışma yaşandı. Komşularını uyaran Spaide, çiftten biriken karları kendi mülklerinin önüne atmasını istedi. EVE GİDİP SİLAHINI ALDI Uyarının ardından Goy çifti ve Spaide arasında tartışma çıktı. Olay anında kayıtta olan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Spaide'nin evine girerek silahını aldığı ve önce James’e daha sonra da eşine ateş açtığı görülüyor   KOMŞULARINI VURDU, SONRA İNTİHAR ETTİ James’in eve geri koşması üzerine, Lisa’ya ateş açan Spaide, sokağın ortasında yere düşen Lisa’ya iki el daha ateş etti. Çifti öldüren Spaide’in olayından ardından silahla kendisine ateş ederek, intihar ettiği belirtildi.
Evinin kapısının önüne atılan karlara sinirlenen komşu, silahla önce komşularını öldürdü ardından da canına kıydı. Cinayet anı anbean kameraya yansıdı.

ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki Luzerne ilçesinde evlerinin önünde biriken karı kürekle temizleyen James Goy ve Lisa Goy, temizledikleri karları komşuları olan eski asker Jeffrey Allen Spaide’in evinin önüne atınca tartışma yaşandı.

Komşularını uyaran Spaide, çiftten biriken karları kendi mülklerinin önüne atmasını istedi.

EVE GİDİP SİLAHINI ALDI
Uyarının ardından Goy çifti ve Spaide arasında tartışma çıktı.

Olay anında kayıtta olan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Spaide'nin evine girerek silahını aldığı ve önce James’e daha sonra da eşine ateş açtığı görülüyor

 

KOMŞULARINI VURDU, SONRA İNTİHAR ETTİ
James’in eve geri koşması üzerine, Lisa’ya ateş açan Spaide, sokağın ortasında yere düşen Lisa’ya iki el daha ateş etti.

Çifti öldüren Spaide’in olayından ardından silahla kendisine ateş ederek, intihar ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.