Dilencilerin çıplak ayak oyunu

GÜNDEM 30.01.2021 - 11:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2053+ kez okundu.
 

Dilencilerin çıplak ayak oyunu

Köprü altına ayakkabılarını sakladıktan sonra dilenen ve ayakkabılarını giyerek dilendikleri yerden uzaklaşan küçük çocukların çıplak ayak oyunu, kameraya yansıdı.

İstanbul E-5 karayolunda her gün farklı bir üst geçidin altında dilenen çocuklar, çevredekilerin dikkatini çekti. Çocukların dilenmeye başlamadan önce ayakkabılarını çıkararak köprünün görünmeyen noktasına saklamaları ise bu kadarına pes dedirtti. Son olarak Bakırköy'de bir üst geçidin altında dilenen çocukların oyunu kameralarca anbean kaydedildi.   ÇIPLAK AYAKLA DİLENDİLER Görüntülerde çocuklar ilk olarak yol kenarında çıplak ayakla dilenirken görüldü. AYAKKABILARINI GİYDİLER Bir süre dilenen çocuklar, vatandaşların azaldığını fark edince köprü altına sakladıkları ayakkabıları giyerek farklı bir noktaya geçmek istedi.   KOŞARAK UZAKLAŞTILAR Bu sırada muhabiri fark eden çocuklar kaçarken görüntülendi. Muhabirin “Sizi kim dilendiriyor” sorusuna cevap vermeyen çocuklar koşarak bulundukları noktadan uzaklaştı.  
Köprü altına ayakkabılarını sakladıktan sonra dilenen ve ayakkabılarını giyerek dilendikleri yerden uzaklaşan küçük çocukların çıplak ayak oyunu, kameraya yansıdı.

İstanbul E-5 karayolunda her gün farklı bir üst geçidin altında dilenen çocuklar, çevredekilerin dikkatini çekti.

Çocukların dilenmeye başlamadan önce ayakkabılarını çıkararak köprünün görünmeyen noktasına saklamaları ise bu kadarına pes dedirtti.

Son olarak Bakırköy'de bir üst geçidin altında dilenen çocukların oyunu kameralarca anbean kaydedildi.

 

ÇIPLAK AYAKLA DİLENDİLER
Görüntülerde çocuklar ilk olarak yol kenarında çıplak ayakla dilenirken görüldü.


AYAKKABILARINI GİYDİLER
Bir süre dilenen çocuklar, vatandaşların azaldığını fark edince köprü altına sakladıkları ayakkabıları giyerek farklı bir noktaya geçmek istedi.

 

KOŞARAK UZAKLAŞTILAR
Bu sırada muhabiri fark eden çocuklar kaçarken görüntülendi. Muhabirin “Sizi kim dilendiriyor” sorusuna cevap vermeyen çocuklar koşarak bulundukları noktadan uzaklaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.