Cumhuriyetçilerin merkez binasında bomba bulunduğu iddiası

GÜNDEM 07.01.2021 - 10:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2420+ kez okundu.
 

Cumhuriyetçilerin merkez binasında bomba bulunduğu iddiası

ABD'de Trump yanlısı protestocular Kongre Binası'nı basarken, Donald Trump'ın da mensubu olduğu Cumhuriyetçilerin merkez binasında bomba bulunduğu belirtildi.

ABD'nin başkenti Washington'da gösteri düzenleyen Trump destekçilerinden bazıları polis barikatını aşarak Kongre binasına girmesi ülkeyi ayağa kaldırdı. Kriz çanları çalan ülkede bir kötü haber de, Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi (RNC) binasından geldi. New York Times'ta yer alan habere göre, brifing veren yetkililer, binada patlayıcı bulunduğunu duyurdu. Bir RNC yetkilisi, binanın tahliye edildiğini ve patlayıcının bir bomba ekibi tarafından başarıyla imha edildiğini söyledi. Demokratların merkezinde de şüpheli paket RNC merkezinin yanı sıra, Demokratik Ulusal Komitesi Genel Merkezi yakınlarında bulunan şüpheli paket de, binanın tahliye edilmesine neden oldu. Olaya ilişkin açıklama yapan bir yetkili, DNC'deki pakette henüz ne olduğu tespit edilmedi. RNC ve DNC, ABD Kongre Binası'na sadece birkaç blok uzaklıktadır.
ABD'de Trump yanlısı protestocular Kongre Binası'nı basarken, Donald Trump'ın da mensubu olduğu Cumhuriyetçilerin merkez binasında bomba bulunduğu belirtildi.

ABD'nin başkenti Washington'da gösteri düzenleyen Trump destekçilerinden bazıları polis barikatını aşarak Kongre binasına girmesi ülkeyi ayağa kaldırdı.

Kriz çanları çalan ülkede bir kötü haber de, Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi (RNC) binasından geldi. New York Times'ta yer alan habere göre, brifing veren yetkililer, binada patlayıcı bulunduğunu duyurdu.

Bir RNC yetkilisi, binanın tahliye edildiğini ve patlayıcının bir bomba ekibi tarafından başarıyla imha edildiğini söyledi.

Demokratların merkezinde de şüpheli paket
RNC merkezinin yanı sıra, Demokratik Ulusal Komitesi Genel Merkezi yakınlarında bulunan şüpheli paket de, binanın tahliye edilmesine neden oldu.

Olaya ilişkin açıklama yapan bir yetkili, DNC'deki pakette henüz ne olduğu tespit edilmedi.

RNC ve DNC, ABD Kongre Binası'na sadece birkaç blok uzaklıktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.