Cezaevinden izinle çıkıp cinayet işledi

GÜNDEM 18.11.2020 - 12:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1285+ kez okundu.
 

Cezaevinden izinle çıkıp cinayet işledi

Fatih'te, bir kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen ve cezaevinden izinle çıkan hükümlü yakalandı.

İstanbul'un Fatih ilçesi Karagümrük Mahallesi Niyazi Mısri Sokağı'ndaki çay ocağında, cezaevinden izinle çıkan hükümlü Mahmut G. ile 47 yaşındaki Tarık Güldür arasında tartışma çıktı. Mahmut G., yanındaki tabancayla Güldür'ü yaralayıp olay yerinden ayrıldı. İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güldür, müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.   CİNAYET SİLAHIYLA YAKALANDI Ekipler, şüpheli Mahmut G'yi Eyüpsultan'da olayda kullandığı tabancayla yakaladı. Şüphelinin Çanakkale'deki cezaevinde hükümlü olduğu, izinle çıktığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.   UYUŞTURUCU SAT BASKISI YAPTI Görgü tanıkları, cezaevinden izinle çıkan hükümlü Mahmut G'nin, Güldür'e uyuşturucu satması için baskı yaptığı, elde edeceği geliri kendisine vermesini istediğini, bu nedenle ikili arasında daha önceden de husumet bulunduğunu belirterek, Güldür'ün uyuşturucu satmayı kabul etmemesi üzerine olayın meydana geldiğini anlattı.
Fatih'te, bir kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen ve cezaevinden izinle çıkan hükümlü yakalandı.

İstanbul'un Fatih ilçesi Karagümrük Mahallesi Niyazi Mısri Sokağı'ndaki çay ocağında, cezaevinden izinle çıkan hükümlü Mahmut G. ile 47 yaşındaki Tarık Güldür arasında tartışma çıktı.

Mahmut G., yanındaki tabancayla Güldür'ü yaralayıp olay yerinden ayrıldı.

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güldür, müdahaleye karşın hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

CİNAYET SİLAHIYLA YAKALANDI
Ekipler, şüpheli Mahmut G'yi Eyüpsultan'da olayda kullandığı tabancayla yakaladı.

Şüphelinin Çanakkale'deki cezaevinde hükümlü olduğu, izinle çıktığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

 

UYUŞTURUCU SAT BASKISI YAPTI
Görgü tanıkları, cezaevinden izinle çıkan hükümlü Mahmut G'nin, Güldür'e uyuşturucu satması için baskı yaptığı, elde edeceği geliri kendisine vermesini istediğini, bu nedenle ikili arasında daha önceden de husumet bulunduğunu belirterek, Güldür'ün uyuşturucu satmayı kabul etmemesi üzerine olayın meydana geldiğini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.