Esed rejiminden Araplara yönelik tehdit gibi açıklama

GÜNDEM 12.11.2020 - 12:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1484+ kez okundu.
 

Esed rejiminden Araplara yönelik tehdit gibi açıklama

Esed rejiminin sözde Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayman Susan, Arap Birliği'nin öldüğünü söyleyerek, "Onu kuma gömmeliyiz" dedi.

Suriye'de Beşar Esed yönetimi, Arap Birliği'nin tutumundan rahatsız. Kurumun kapatılmasını isteyen Esed rejimi, uluslararası kamuoyuna çağrıda bulundu. Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayman Susan, Arap Birliği'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayman Susan, Şam'da dün başlayan ve iki gün sürecek Uluslararası Sığınmacı ve Yerelde Yer Değiştiren Kişiler Konferansı kapsamında Sputnik'e demeç verdi. Susan, Arap Birliği'nin konferansla ilgili tutumunun sorulması üzerine uluslararası kuruluşu sert sözlerle eleştirdi ve "Arap Birliği öldü, saygı gösterip onu gömmeliyiz" cevabını verdi. Şam'ın tüm ülkelerle iyi ilişkiler geliştirmekten yana olduğunu savunan Susan, bunun özellikle Arap dünyası için geçerli olduğunu ancak mütekabiliyet koşullarının sağlanması gerektiğini de ileri sürdü.
Esed rejiminin sözde Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayman Susan, Arap Birliği'nin öldüğünü söyleyerek, "Onu kuma gömmeliyiz" dedi.

Suriye'de Beşar Esed yönetimi, Arap Birliği'nin tutumundan rahatsız. Kurumun kapatılmasını isteyen Esed rejimi, uluslararası kamuoyuna çağrıda bulundu.

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayman Susan, Arap Birliği'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ayman Susan, Şam'da dün başlayan ve iki gün sürecek Uluslararası Sığınmacı ve Yerelde Yer Değiştiren Kişiler Konferansı kapsamında Sputnik'e demeç verdi.

Susan, Arap Birliği'nin konferansla ilgili tutumunun sorulması üzerine uluslararası kuruluşu sert sözlerle eleştirdi ve "Arap Birliği öldü, saygı gösterip onu gömmeliyiz" cevabını verdi.

Şam'ın tüm ülkelerle iyi ilişkiler geliştirmekten yana olduğunu savunan Susan, bunun özellikle Arap dünyası için geçerli olduğunu ancak mütekabiliyet koşullarının sağlanması gerektiğini de ileri sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.