Taksim'de ceza yiyen İranlılar, gazetecilere saldırdı

GÜNDEM 11.11.2020 - 13:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1614+ kez okundu.
 

Taksim'de ceza yiyen İranlılar, gazetecilere saldırdı

Taksim'de yürütülen koronavirüs denetimleri kapsamında maske cezası kesilen İranlılar, Türk gazetecilere saldırdı.

İstanbul Taksim'de, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından koronavirüse karşı maske denetimi gerçekleştirildi. İstiklal Caddesi'nin girişinde konuşlanan ekipler, yoldan geçen maskesiz vatandaşları ve turistleri uyararak ceza kesti. Denetimler sırasında polis, biri maskesiz diğeri maskesi çenesinde dolaşan 2 İranlı kadını görüp, işlem yapmak istedi. İranlı kadınlar o anda kendilerini çeken gazeteciyi görünce çılgına döndü. "Niye çekiyorsun?" diye soran 2 kadın, daha sonra küfrederek gazeteciye saldırdı. Polis ise araya girerek İranlı kadınları uzaklaştırırken, saldırı anları kameralara yansıdı. Daha sonra polis tarafından maskesiz dolaştıkları için 900 lira idari para cezası kesilen iki kadın, yoluna devam etti.
Taksim'de yürütülen koronavirüs denetimleri kapsamında maske cezası kesilen İranlılar, Türk gazetecilere saldırdı.

İstanbul Taksim'de, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından koronavirüse karşı maske denetimi gerçekleştirildi. İstiklal Caddesi'nin girişinde konuşlanan ekipler, yoldan geçen maskesiz vatandaşları ve turistleri uyararak ceza kesti.

Denetimler sırasında polis, biri maskesiz diğeri maskesi çenesinde dolaşan 2 İranlı kadını görüp, işlem yapmak istedi.

İranlı kadınlar o anda kendilerini çeken gazeteciyi görünce çılgına döndü. "Niye çekiyorsun?" diye soran 2 kadın, daha sonra küfrederek gazeteciye saldırdı.

Polis ise araya girerek İranlı kadınları uzaklaştırırken, saldırı anları kameralara yansıdı. Daha sonra polis tarafından maskesiz dolaştıkları için 900 lira idari para cezası kesilen iki kadın, yoluna devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.