Konya'da süt fabrikasında kazanın içinde banyo yaptı

GÜNDEM 05.11.2020 - 14:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 977+ kez okundu.
 

Konya'da süt fabrikasında kazanın içinde banyo yaptı

Üretim yapan bir süt fabrikasında, bir şahsın kazanın içine girerek süt banyosu yaptığı anlar kamera kaydına alındı. Çekilen görüntüler, eğlence amaçlı kullanılan sosyal medya platformunda paylaşıldı.

Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasında, skandal görüntüler kaydedildi. Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çalışan Uğur Turgut isimli TikTok kullanıcısı, üretim merkezinin içerisinden bir görüntü yayınladı. Süt fabrikasında çalışan bir şahsın, süt kazanına girerek banyo yaptığı anların kaydedildiği görüntüler, Uğur Turgut tarafından paylaşıldı.   SÜT KAZANINDA BANYO YAPTI Kemal Sunal'ın Sakar Şakir isimli filminin bir sahnesinde 'Marmara Kamil' karakterinin replikleriyle yayınlanan görüntülerde, fabrika çalışanının kazana çıplak bir şekilde girdiği görüldü.   TEPKİ GÖRDÜ Süt kazanının içerisinde süt banyosu yapan şahsın görüntülerine, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.          
Üretim yapan bir süt fabrikasında, bir şahsın kazanın içine girerek süt banyosu yaptığı anlar kamera kaydına alındı. Çekilen görüntüler, eğlence amaçlı kullanılan sosyal medya platformunda paylaşıldı.

Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasında, skandal görüntüler kaydedildi.

Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çalışan Uğur Turgut isimli TikTok kullanıcısı, üretim merkezinin içerisinden bir görüntü yayınladı.

Süt fabrikasında çalışan bir şahsın, süt kazanına girerek banyo yaptığı anların kaydedildiği görüntüler, Uğur Turgut tarafından paylaşıldı.

 

SÜT KAZANINDA BANYO YAPTI

Kemal Sunal'ın Sakar Şakir isimli filminin bir sahnesinde 'Marmara Kamil' karakterinin replikleriyle yayınlanan görüntülerde, fabrika çalışanının kazana çıplak bir şekilde girdiği görüldü.

 

TEPKİ GÖRDÜ

Süt kazanının içerisinde süt banyosu yapan şahsın görüntülerine, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

 

 

 

 

Konya da süt fabrikasında kazanın içinde banyo yaptı #2
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.