Provokatörün kimliği şaşırttı

GÜNDEM 02.11.2020 - 10:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1535+ kez okundu.
 

Provokatörün kimliği şaşırttı

İzmir'deki depremle ilgili sosyal medya hesabından İzmir'de yaşayanlara ilişkin provokasyon kokan bir paylaşımda bulunan şahsın kimliği şaşırttı.

İzmir'de meydana gelen depreme ilişkin 'Asena Türk' kullanıcı adı ve tesettürlü bir kız profil fotoğrafıyla sosyal medyadan provokatif paylaşımlar yapan kişi erkek çıktı. İzmir depremi sonrası bölge halkını aşağılayan şahıs "İzmir Ege'de 6.8 deprem çok geçmiş olsun müslüman halkı Ya Rabbi! İzmirliler gibi zinaya, nefsime değil, seccademe köle et beni... Amin!" paylaşımı ile büyük tepki toplamıştı.
İzmir'deki depremle ilgili sosyal medya hesabından İzmir'de yaşayanlara ilişkin provokasyon kokan bir paylaşımda bulunan şahsın kimliği şaşırttı.

İzmir'de meydana gelen depreme ilişkin 'Asena Türk' kullanıcı adı ve tesettürlü bir kız profil fotoğrafıyla sosyal medyadan provokatif paylaşımlar yapan kişi erkek çıktı.

İzmir depremi sonrası bölge halkını aşağılayan şahıs "İzmir Ege'de 6.8 deprem çok geçmiş olsun müslüman halkı Ya Rabbi! İzmirliler gibi zinaya, nefsime değil, seccademe köle et beni... Amin!" paylaşımı ile büyük tepki toplamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.