Venezuela'nın en büyük petrol rafinerine saldırı

GÜNDEM 01.11.2020 - 13:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 774+ kez okundu.
 

Venezuela'nın en büyük petrol rafinerine saldırı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Venezuela'nın en büyük petrol rafinerisini hedef alan bir saldırının olduğunu doğruladı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Venezuela'nın en büyük petrol rafinerisini hedef alan bir saldırının gerçekleştiğini söyledi. Maduro, bu saldırıdan muhalefet lideri Juan Guaidó ile bağlantılı terörist gruplarını  sorumlu tuttu. Bolivarcı Cumhuriyet Başkanı Çarşamba günü Caracas'ta düzenlenen bir konferansta, Venezuela'nın kuzeybatısındaki Amway rafinerisinin Salı öğlen saatlerinde “güçlü bir silahla saldırıya uğradığını” söyledi. Maduro, saldırının petrol üretimi üzerindeki etkisini ve kullanılan silahı açıklamadan, bunun Venezuella muhalefetinin lideri olan “Juan Guaidó'nun terörist grubunun işi olduğunu iddia etti. Bu ifadelere cevap veren  Juan Guaidó ise Maduro'nun yalan söylediğini belirtti.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Venezuela'nın en büyük petrol rafinerisini hedef alan bir saldırının olduğunu doğruladı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Venezuela'nın en büyük petrol rafinerisini hedef alan bir saldırının gerçekleştiğini söyledi. Maduro, bu saldırıdan muhalefet lideri Juan Guaidó ile bağlantılı terörist gruplarını  sorumlu tuttu.

Bolivarcı Cumhuriyet Başkanı Çarşamba günü Caracas'ta düzenlenen bir konferansta, Venezuela'nın kuzeybatısındaki Amway rafinerisinin Salı öğlen saatlerinde “güçlü bir silahla saldırıya uğradığını” söyledi.

Maduro, saldırının petrol üretimi üzerindeki etkisini ve kullanılan silahı açıklamadan, bunun Venezuella muhalefetinin lideri olan “Juan Guaidó'nun terörist grubunun işi olduğunu iddia etti.

Bu ifadelere cevap veren  Juan Guaidó ise Maduro'nun yalan söylediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.