3 Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girip Hamile Kalan Öğretmen

11.10.2020 - 14:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1709+ kez okundu.
 

3 Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girip Hamile Kalan Öğretmen

ABD'nin Teksas eyaletindeki bir lisede öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Ashlyn Faye Bell, 2'si 17 biri 16 yaşında olan 3 öğrencisiyle ilişkiye girerek hamile kaldı. Reşit olamayan çocuk ile ilişkiye girdiği için öğretmen için 60 sene hapis cezası isteniyor.

Teksas'taki bir lisede gerçekleşen hadisede, öğretmen Ashlyn Faye Bell'in ilişkiye girdiği öğrencilerinin birinden hamile kaldığı tespit edildi. Okul idaresi de durumu polise bildirdi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Ashlyn ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma sırasında Ashlyn'ın başka 2 öğrenci ile daha ilişki yaşadığı öğrenildi.   ÖĞRENCİLER ANLATTI Öğretmeniyle cinsel ilişkiye giren 17 yaşındaki adı açıklanmayan öğrenci, 2019'da sene şükran günü tatili sırasında Ashlyn ile SnapChat uygulaması üzerinde konuştuklarını akşam arabası ile gelip kendisini alıp evine götürdüğünü, bebeğini uyutup sonra kendisini yatak odasına alıp ilişkiye girdiğini anlattı. Yaşı 17 olan öteki öğrenci de Ashlyn'den özel ders aldığı için Ashlyn'ın evine sık sık gittiğini aralarında ilişki başladığını ve pek çok kez ilişkiye girdiklerini dile getirdi. 16 yaşında olan öteki öğrenci, Ashlyn'in aracıyla gelerek kendisini aldığını ve eve götürüp cinsel ilişkiye girdiğini belirtti.   150,000 DOLAR KEFALET ÖDEDİ, SERBEST BIRAKILDI Tutuklanan sapık öğretmen 150,000 dolar kefalet ödeyip serbest bırakıldı. Eyalet yasalarına bakıldığında rıza yaşı 17 olduğunu için öğretmen 17 yaşındaki 2 öğrencisine cinsel taciz suçundan yargılanmayacak fakat öğretmen ile öğrenci ilişkisi yasaklandığı için bu yasağı delme kabahatinden yargılanacak. Yasalara bakıldığında 16 yaşında olan öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği için cinsel tacizden yargılanacak öğretmen suçlu bulunması halinde 60 sene hapis cezasına çarptırılabilir.
ABD'nin Teksas eyaletindeki bir lisede öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Ashlyn Faye Bell, 2'si 17 biri 16 yaşında olan 3 öğrencisiyle ilişkiye girerek hamile kaldı. Reşit olamayan çocuk ile ilişkiye girdiği için öğretmen için 60 sene hapis cezası isteniyor.

Teksas'taki bir lisede gerçekleşen hadisede, öğretmen Ashlyn Faye Bell'in ilişkiye girdiği öğrencilerinin birinden hamile kaldığı tespit edildi. Okul idaresi de durumu polise bildirdi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Ashlyn ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma sırasında Ashlyn'ın başka 2 öğrenci ile daha ilişki yaşadığı öğrenildi.

 

ÖĞRENCİLER ANLATTI

Öğretmeniyle cinsel ilişkiye giren 17 yaşındaki adı açıklanmayan öğrenci, 2019'da sene şükran günü tatili sırasında Ashlyn ile SnapChat uygulaması üzerinde konuştuklarını akşam arabası ile gelip kendisini alıp evine götürdüğünü, bebeğini uyutup sonra kendisini yatak odasına alıp ilişkiye girdiğini anlattı.

Yaşı 17 olan öteki öğrenci de Ashlyn'den özel ders aldığı için Ashlyn'ın evine sık sık gittiğini aralarında ilişki başladığını ve pek çok kez ilişkiye girdiklerini dile getirdi.

16 yaşında olan öteki öğrenci, Ashlyn'in aracıyla gelerek kendisini aldığını ve eve götürüp cinsel ilişkiye girdiğini belirtti.

 

150,000 DOLAR KEFALET ÖDEDİ, SERBEST BIRAKILDI

Tutuklanan sapık öğretmen 150,000 dolar kefalet ödeyip serbest bırakıldı.

Eyalet yasalarına bakıldığında rıza yaşı 17 olduğunu için öğretmen 17 yaşındaki 2 öğrencisine cinsel taciz suçundan yargılanmayacak fakat öğretmen ile öğrenci ilişkisi yasaklandığı için bu yasağı delme kabahatinden yargılanacak.

Yasalara bakıldığında 16 yaşında olan öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği için cinsel tacizden yargılanacak öğretmen suçlu bulunması halinde 60 sene hapis cezasına çarptırılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.