Ölen eşinin hasretine dayanamadı!

GÜNDEM 03.10.2020 - 11:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 705+ kez okundu.
 

Ölen eşinin hasretine dayanamadı!

Manisa'da yaşayan Hamza Koçyiğit, 9 ay önce vefat eden eşinin hasretine dayanamayarak, kendi mezarını kazdırdı. Koçyiğit, eşinin mezarına çok yakın bir yerde kazdırdığı mezarının başına ise "Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var görüp de geleceğim" yazılı tabela diktirdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi'nde yaşayan Hamza Koçyiğit (73), 9 ay önce vefat eden eşinin hasretine dayanamadığını söyleyerek, kendi mezarını kazdırdı.   Kazdırdığı mezarın başına da, "Merak etme, yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var, görüp de geleceğim" yazdırdı. Turgutlu'nun kırsal Çepnidere Mahallesi'nde çiftçilik yapan 3 çocuk babası Hamza Koçyiğit'in şeker hastası eşi Gülser Koçyiğit, 9 ay önce 72 yaşında yaşamını yitirdi. Eşine çok düşkün olduğunu söyleyen Hamza Koçyiğit, bunalıma girdi.   Eşini sürekli rüyasında gördüğünü, kendisini de yanına çağırdığını söyleyen Hamza Koçyiğit, kendi mezarını kazdırdı. Koçyiğit, eşinin mezarına çok yakın bir yerde kazdırdığı mezarının başına ise "Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var görüp de geleceğim" yazılı tabela diktirdi.   Mezarı kazdıktan sonra rahatladığını belirten Hamza Koçyiğit, "Eşim şeker hastasıydı, dikkatli beslenmesi gerekiyordu. Kendisini hep uyarmama rağmen, 'Sen beni kurtarırsın' diyordu. Ben ise hep, 'Sana bir şey olursa ben yaşayamam, 6 ay sonra yanına gelirim' diyordum. Sonrasında kendisi vefat etti. Her gece rüyama girip beni yanına çağırıyor, 'Sen niye gelmiyorsun, burada her şey çok güzel' diyor. Mezarımı kaldırdıktan sonra rahatladım'' DHA
Manisa'da yaşayan Hamza Koçyiğit, 9 ay önce vefat eden eşinin hasretine dayanamayarak, kendi mezarını kazdırdı. Koçyiğit, eşinin mezarına çok yakın bir yerde kazdırdığı mezarının başına ise "Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var görüp de geleceğim" yazılı tabela diktirdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi'nde yaşayan Hamza Koçyiğit (73), 9 ay önce vefat eden eşinin hasretine dayanamadığını söyleyerek, kendi mezarını kazdırdı.

 

Kazdırdığı mezarın başına da, "Merak etme, yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var, görüp de geleceğim" yazdırdı.


Turgutlu'nun kırsal Çepnidere Mahallesi'nde çiftçilik yapan 3 çocuk babası Hamza Koçyiğit'in şeker hastası eşi Gülser Koçyiğit, 9 ay önce 72 yaşında yaşamını yitirdi. Eşine çok düşkün olduğunu söyleyen Hamza Koçyiğit, bunalıma girdi.

 

Eşini sürekli rüyasında gördüğünü, kendisini de yanına çağırdığını söyleyen Hamza Koçyiğit, kendi mezarını kazdırdı. Koçyiğit, eşinin mezarına çok yakın bir yerde kazdırdığı mezarının başına ise "Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var görüp de geleceğim" yazılı tabela diktirdi.

 

Mezarı kazdıktan sonra rahatladığını belirten Hamza Koçyiğit, "Eşim şeker hastasıydı, dikkatli beslenmesi gerekiyordu. Kendisini hep uyarmama rağmen, 'Sen beni kurtarırsın' diyordu. Ben ise hep, 'Sana bir şey olursa ben yaşayamam, 6 ay sonra yanına gelirim' diyordum. Sonrasında kendisi vefat etti. Her gece rüyama girip beni yanına çağırıyor, 'Sen niye gelmiyorsun, burada her şey çok güzel' diyor. Mezarımı kaldırdıktan sonra rahatladım''

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.