Gürcistan'da Ermenistan'ın can damarını kestiler

GÜNDEM 02.10.2020 - 23:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 517+ kez okundu.
 

Gürcistan'da Ermenistan'ın can damarını kestiler

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar sürerken Gürcistan'dan gelen bir haber gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Gürcistan'dan Ermenistan'a giden internet kablolarının bilinmeyen kişilerce yok edildiği ortaya çıktı.

27 Eylül’de Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırıları geri püskürtüldü. Ermenistan Ordusu bölgede çok büyük kayıplar veriyor. 3 bine yakın askerini kaybeden Ermenistan’ın sahadaki birçok teçhizat gücü de yok oldu. Uluslararası arenada mağdurları oynarak Türkiye’yi hedef gösteren Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile peş peşe görüşmeler yaparak yardım talebinde bulunuyor. Bölgede bu gelişmeler yaşanırken Gürcistan’da, Ermenistan ile ilgili çok kritik bir gelişme yaşandı. İnternet kabloları kesildi Gürcistan'dan Ermenistan'a giden internet kabloları bilinmeyen kişilerce yok edildi. Ermenistan’da bir süre internete erişim kesildi.  Yaşanan gelişme Ermenistan'da korkuya neden oldu. Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan Gürcistan hükümeti, saldırıyı düzenleyenlerin bulunamadığını duyurdu.   Rusya Araştırmaları Enstitüsü tarafından aktarılan habere göre, Ermensitan'ı dünya İnternet sistemine bağlayan fiberoptik kabloların Gürcistan'ın Kvemo Karti bölgesinden geçtiği belirtildi.
Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar sürerken Gürcistan'dan gelen bir haber gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Gürcistan'dan Ermenistan'a giden internet kablolarının bilinmeyen kişilerce yok edildiği ortaya çıktı.

27 Eylül’de Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırıları geri püskürtüldü.

Ermenistan Ordusu bölgede çok büyük kayıplar veriyor. 3 bine yakın askerini kaybeden Ermenistan’ın sahadaki birçok teçhizat gücü de yok oldu.

Uluslararası arenada mağdurları oynarak Türkiye’yi hedef gösteren Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile peş peşe görüşmeler yaparak yardım talebinde bulunuyor.

Bölgede bu gelişmeler yaşanırken Gürcistan’da, Ermenistan ile ilgili çok kritik bir gelişme yaşandı.

İnternet kabloları kesildi
Gürcistan'dan Ermenistan'a giden internet kabloları bilinmeyen kişilerce yok edildi. Ermenistan’da bir süre internete erişim kesildi. 

Yaşanan gelişme Ermenistan'da korkuya neden oldu.

Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan Gürcistan hükümeti, saldırıyı düzenleyenlerin bulunamadığını duyurdu.

 

Rusya Araştırmaları Enstitüsü tarafından aktarılan habere göre, Ermensitan'ı dünya İnternet sistemine bağlayan fiberoptik kabloların Gürcistan'ın Kvemo Karti bölgesinden geçtiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.